A most futó animékből van olyan amit dobtál, ha igen melyiket és miért?
Még csak most kezdek beléjük. 'Isekai Nonbiri Nouka' valószínűleg dobva lesz, mert nem szól semmiről és vannak sokkal jobb semmiről nem szóló sorozatok.
A másik, ami valószínűleg megy a levesbe a 'Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken'. Az első részt most néztem meg és egyszerűen olyan élettelen és taszító volt, hogy ilyet már rég láttam. Nem tudom, hogy a szinkronmunka vagy a hang dizájn az oka, de ezek egyikére tippelek. Kétszer olyan hosszúnak érződik egy rész, mint amennyi.
NieR:Automata Ver1.1a
- Úgy érzem, ezt nem olyanoknak csinálták, akik nem játszottak a játékkal, ami elég gyakori adaptációs probléma. Emellett 9S az agyamra megy a történet pedig 4 rész után sem mutatta nagyon a jeleit, hogy össze akarna állni.
Koori Zokusei Danshi to Cool na Douryou Joshi
- Dögunalom. Ez is csak egy olyan sorozat, ahol két cuki szereplőt összezárnak és abban kell gyönyörködni, hogy milyen cukik együtt.
Maou Gakuin no Futekigousha S2
- Ugyanaz, mint az első évad.
Isekai Nonbiri Nouka
- OP főhős háremet épít a tudtán kívül és semmi egyéb. Bíztam benne, hogy ha már az elején onnan indult a dolog, hogy vadházasságba kezd a vámpír lánnyal, legalább abból lesz valami, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!