Keresek egy mangát ahol két barátnőt megidéznek egy másik világba, de csak az egyikük szent, a másik viszont meg van áldva valami kövekkel kapcsolatos dologgal?
Az egyik lány nagyon kicsi, és egy lovag, aki egy kicsit “hűvösen” viselkedik a testőre, akivel később össze is házasodott a kicsi lány.
Sokat isznak a barátnők.
Bocsi, de nagyon bizonytalan lesz a válaszom, hátha mégis ez az:
12 kingdoms.
Juuni Kokuki ( = Twelve Kingdoms) (2002-2003, 45 részes)
Azért vagyok bizonytalan, mert még csak néhány részt láttam belőle. Két lányt megidéznek egy fantasy világba, az egyikük vonzódik a fantasy világoz, a másik meg nem, mégis a másikkal törődnek elsősorban az ottani lények, és irígy rá a fantasy mániás lány. De az első részeit is egy éve már, hogy láttam, ennyi rémlik. Már az elején többször veszélybe kerülnek.
Megint én vagyok, asszem manga változata nincs annak, amit említettem (12 Kingdoms), hanem anime,
és light novel;
kicsit zavaró, hogy a MAL-on "manga" szekció alatt található meg, lásd a web címet: ".net/manga/":
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!