Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Titeket nem zavar, hogy...

Titeket nem zavar, hogy mindenmásodik kérdés az SzJG-vel kapcsolatos?

Figyelt kérdés

Már vagy ezer ilyen kérdést kiírtak, ráadásul a fele egyforma. Pl:

Ki a kedvenc szereplőd?

Mi történik az xy-adik könyvben?

Valakinek megvan ez, s ez?

Melyik a kedvenc borítód?

Mi történik az SzJG 8-ban?

És még sorolhatnánk nap-estig. Én szeretem a könyvsorozatot, de nem csinálok belőle akkora nagy ügyet.

Már az is tudja, hogy mi történik a könyvben, aki nem is olvasta.

És még az olyan kérdések is zavaróak tudnak lenni, amelyekben a kérdező az SzJG-hez hasonló könyvet szeretne olvasni. Miért hasonlítja pont hozzá? (ez mondjuk nem nagy baj)

De ha, pl: vk-nek az SzJG az első tinikönyve, és utána már mind csak ehhez hasonl könyveket szeretne olvasni. Miért nem szeretne más témájú könyvet is olvasni? SzJG, SzJG, SzJG...

És ezekből is "akad egypár"!

És aki ezzel nem ért egyet, az nem hurrogjon le, s mondja, hogy ha nem tetszik, ne nézzed. Mert akarva-akaratlanul, ezek a kérdések is előjönnek.

Nem? :)

2013. márc. 23. 11:11
 1/8 anonim válasza:
71%
Énis olvastam Szent Johanna Gimit, imádtam is, de ez már szerintem is megszálottság, esélyt kell adni más témájú könyveknek is, mivel több kezdő nem tudja még, milyen az igazi ízlése. :)
2013. márc. 23. 12:27
 2/8 rajcziz ***** válasza:
46%
Türelem. A sorozatnak vége, egy-két éven belül lecseng ez az egész... Az pedig, hogy feltesz egy ember hatszáz kérdést ugyanarról, csak annak a jele, hogy bizonyítani szeretné, milyen nagy rajongó. Majd kinövi, addig pedig csak önmagát minősíti.
2013. márc. 23. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is,néha idegesít,de majd abbahagyják.Mondjuk,nem kéne 20x elismételni egy kérdést.:D
2013. márc. 24. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Nem nem zavar. Gyakori kérdések az oldal címe is, könyörgöm.. had kérdezzenek amit akarnak, ugord át és 'puszipá'
2013. márc. 24. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Ha meg zavarna, akkor nem nézném őket. Tudom, milyen érzés valamiért megszállottként rajongani, és ilyenkor sokat gondolunk arra, amiért rajongunk. Most ezzel az szjg-s kérdezők is így vannak, hát legyenek nyugottan! Engem ugyan nem zavar, és vannak olyanok, akik kifejezetten szeretnek ilyenekre válaszolni, meg örülnek az szjg rajongók, hogy nincsenek egyedül. Egyébként meg tényleg nem rossz sorozat, de az biztos, hogy nagyon sokan túlzásba viszik a rajongást... 13/L
2013. márc. 24. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Abban egyetértek, hogy többször megkérdezik ugyanazt, de gondolom azért, mert közben friss képek jönnek a szereplőkről és az előzőkre meg már nem válaszolnak. Am. szentem jó hogy sok ilyen kérdés van, mert itt találhatunk rajongókat és nő a válaszaink pontszáma :)
2013. márc. 25. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is nagyon-nagyon szeretem a sorozatot, de előtte (ha szabad megjegyeznem) már eleve olvastam 135 könyvet (igen, megszámoltam, mert fel szoktam írni, amit elolvasok, mert az egyik osztálytársam megkért rá), tehát ebbe az "első tinikönyv, amit olvastam kategóriába messze nem tartozom bele. Sajnos én is picit fanatikus vagyok, és tudom magamról - tapasztalat :) - hogy amit így szeretek, azt csak pár év múlva fogom normálisan kezelni, DE nem kérdezek 600x ugyanarról, amit már megkérdeztek előttem 601x. Semmi bajom nincs vele, csak azzal, hogy ahhoz hasonlót szeretnének olvasni. Nem sértésként, ez csak az én véleményem, de lehet, hogy olyan vegyes ízlésű valaki, mint én. :) Olvasok romantikust, horrort (már ha az annak mondható), fantasyt.... Mert például egy Darren Shan könyv szerintem nem igazán hasonlít az SzJG-re, és ugyanúgy (ha nem jobban) szeretem, mint az SzJG-t. Aki szereti, az szeretni fogja, aki csak erőlteti, az elfelejti, aki nem szereti, az meg ugye nem fog rá emlékezni. :) 13/L
2013. márc. 26. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem, nem zavar:) Imádom az SzJG-t, tényleg és szeretem olvasgatni a kérdéseker-válaszokat mert nem mindenki találja meg ugyanazt a kérdést.

Az SzJG most magasan viszi a pálmát a tinikönyvek között, és egyszer lehet, hogy lecseng, de örülni kell annak, hogy itt egy olyan könyv amit minden tini szivesen olvas:) szerintem ez tök jó

Éééééés csak nhalkan megjegyzem, hogy itt van mégegy SzJG-s kérdés,amiből egy csomó mindenkinek "elege van"

Amúgy kedves Kérdező, nagyra értékelem, hogy olvastad a sorozatot és úgy írtad ki a kérdést. Sokan nem is olvasták csak kijelentik, hogy elegük van az SzJG-ből. Szóval a te szemszögedből korrekt a kérdés:)

2013. márc. 29. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!