Titeket nem zavar, hogy mindenmásodik kérdés az SzJG-vel kapcsolatos?
Már vagy ezer ilyen kérdést kiírtak, ráadásul a fele egyforma. Pl:
Ki a kedvenc szereplőd?
Mi történik az xy-adik könyvben?
Valakinek megvan ez, s ez?
Melyik a kedvenc borítód?
Mi történik az SzJG 8-ban?
És még sorolhatnánk nap-estig. Én szeretem a könyvsorozatot, de nem csinálok belőle akkora nagy ügyet.
Már az is tudja, hogy mi történik a könyvben, aki nem is olvasta.
És még az olyan kérdések is zavaróak tudnak lenni, amelyekben a kérdező az SzJG-hez hasonló könyvet szeretne olvasni. Miért hasonlítja pont hozzá? (ez mondjuk nem nagy baj)
De ha, pl: vk-nek az SzJG az első tinikönyve, és utána már mind csak ehhez hasonl könyveket szeretne olvasni. Miért nem szeretne más témájú könyvet is olvasni? SzJG, SzJG, SzJG...
És ezekből is "akad egypár"!
És aki ezzel nem ért egyet, az nem hurrogjon le, s mondja, hogy ha nem tetszik, ne nézzed. Mert akarva-akaratlanul, ezek a kérdések is előjönnek.
Nem? :)
Nem, nem zavar:) Imádom az SzJG-t, tényleg és szeretem olvasgatni a kérdéseker-válaszokat mert nem mindenki találja meg ugyanazt a kérdést.
Az SzJG most magasan viszi a pálmát a tinikönyvek között, és egyszer lehet, hogy lecseng, de örülni kell annak, hogy itt egy olyan könyv amit minden tini szivesen olvas:) szerintem ez tök jó
Éééééés csak nhalkan megjegyzem, hogy itt van mégegy SzJG-s kérdés,amiből egy csomó mindenkinek "elege van"
Amúgy kedves Kérdező, nagyra értékelem, hogy olvastad a sorozatot és úgy írtad ki a kérdést. Sokan nem is olvasták csak kijelentik, hogy elegük van az SzJG-ből. Szóval a te szemszögedből korrekt a kérdés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!