Meg lehet nézni valahol a Suzume No Tojimari-t? Vagy van valaki aki fordítani fogja? Nagyon szeretném már megnézni ^^
Na megnéztem szerintem kb 1 hónapja, angolul. Azt elmondom, hogy nem volt rossz, de jobbat vártam. A hossza kb 2 órás, tehát elég jó idő áll rendelkezésre a szituáció bemutatására, kifejtésére. De valahogy nem ütött akkorát, mint amekkorát vártam. Nem néztem azóta, hogy elérhető-e bárhol is magyar felirattal. De nem vagyok biztos benne.
A látványra nem lehet panasz, nagyon szépnek találtam az ábrázolást (a karaktereket és a tájat, házakat, utakat, stb-t is). De nálam a főszereplő kissé idegesítő volt. Illetve ahogy indult az egész úgymond konfliktus (vagy ahogy belecsöppent az egészbe) az olyan butácska volt. Nem volt lehetőség máshogy indítani? Ennél sokkal jobb kezdés is lehetett volna. Nálam ez rontotta le.
De jónak tartom, jó kis anime ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!