Melyik animeben van szerinted a legtobb plot hole?
Ha az ismerteknél maradunk, akkor Tokyo Revengers kb. csak abból áll, és igen, az SnK-nak a S4-ben nem kis gondjai voltak ebből.
De ennél is sokkal fontosabb, hát itt a kommentek fele nem plot hole-ról beszél.
"de nem mondja el hogy ki a szellem, mert azzal megbántaná a legjobb barátja érzéseit."
Én az another-t rég láttam, de amit leírtál az nem plot hole.
Ez kb. annyira plot hole, mint amikor JoJo Part 2-ben Wamuu fair módon harcol. Persze, csalhatna, meg hátbaszúrhatná őket, viszont neki fontos, hogy büszke harcoskétn viselkedjen.
Ha egy karakter követi a saját világképét és emiatt dönt máshogy, mint ahogy te, akkor az nem plot hole.
Ez hogy jön ide? Vagy én nem értem, hogy miért plot twist-ről beszélsz?
"Azon animékben általában, melyek esetén alacsony a büdzsé, és kihagyásokkal lehet csak kivitelezni a gyártási folyamatot"
Sokkal gyakoribb, hogy nem lehet úgy 1 vagy 2 cour-be adaptálni és ezért hagynak ki vagy írják át.
De ezt szintén nem értem, hogy hogy jön ide, ebből még nem következik a plot hole, ahogy abból sem feltétlenül, ha hozzáírnak egy fillert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!