Őszintén miért ennyire sz-ar a narutoban az idővonal számítása? és miért van benne ennyi plot hole?
Figyelt kérdés
értem én hogy kb 400 rész után már sok minden van (ennyi a tényleges canon anime) de hogy nem tud kishi idővonalat csinálni? meg hogy ennyi plot van benne? gondolok itt:
hashirama és tobirama korára/uralkodási idejére
nincs számítható évszám
sok képesség erő csak úgy eltűnt/nem létezik már
és még lehetne sorolni
2022. febr. 2. 16:31
1/1 anonim válasza:
Be lehet kb lőni, hogy Hashirama és Tobirama mikor voltak Hogagék, az hogy sok képesség és erő eltűnt az természetes (bár én itt nem tudok olyanról ami indokolatlanul csak úgy megszűnt volna létezni).
Amúgy ha belegondolsz hogy ez egy lassan 20 éve folyamatosan futó sorozat, beláthatod hogy ennyi mindent észbentartani szinte lehetetlen a folyamatos termelés mellett, meg szerintem nincs is igény rá annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!