Ajánlanátok slice of life romantikus dráma animéket?
Iskolai romantikus dráma animéket tudtok ajánlani? Ha jó humora van, vagy egy emlékezetesebb, kevésbé átlagos főszereplője, az mindenképpen plusz pont.
Ilyesmikre gondolok, mint a
- Clannad
- Oregairu
- Bunny Girl Senpai
- Your Lie in April
- toradora
- Sakurasou no pet na kanojo
Ezeket imádtam.
- Horimiya
- Hige wo soru
- sukitte ii na yo
- Anohana
Ezek kevésbé tetszettek. Tudnátok ez alapján ajánlani valamit?
"#8 Egyébként, ha a Charlotte, Angel beats és a Clannad bejött neked, akkor nézz rá a többi Key alkotásra is (Little Busters, Kanon, stb). Kevésbé jók, mint ez a három, de én ezeket is imádom."
Láttam többet is, a Little Busters első része nem fogott meg, de egyszer talán megnézem végig, a Kanon 2002-es változatát végignéztem, közepesnek tartom, a 2006-os válétozatának az első része után meg dobtam, bár a grafikájka jobb a 2006-osnak, de az más kérdés.
A Kamisama ni natta hi -t láttad? Az se rossz, bár nem kedvencem. Az is KEY (Maeda Jun) animesori.
Az Air sorozatot is imádom a KEY (Maeda Jun) alkotások közül még. A többit meg már említettem ugye. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!