Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ajánlanátok slice of life...

Ajánlanátok slice of life romantikus dráma animéket?

Figyelt kérdés

Iskolai romantikus dráma animéket tudtok ajánlani? Ha jó humora van, vagy egy emlékezetesebb, kevésbé átlagos főszereplője, az mindenképpen plusz pont.

Ilyesmikre gondolok, mint a

- Clannad

- Oregairu

- Bunny Girl Senpai

- Your Lie in April

- toradora

- Sakurasou no pet na kanojo

Ezeket imádtam.

- Horimiya

- Hige wo soru

- sukitte ii na yo

- Anohana

Ezek kevésbé tetszettek. Tudnátok ez alapján ajánlani valamit?

2022. dec. 21. 22:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
újabb anime tudom ajánlani: couple of cuckoos
2022. dec. 23. 19:28
 12/12 anonim ***** válasza:

"#8 Egyébként, ha a Charlotte, Angel beats és a Clannad bejött neked, akkor nézz rá a többi Key alkotásra is (Little Busters, Kanon, stb). Kevésbé jók, mint ez a három, de én ezeket is imádom."

Láttam többet is, a Little Busters első része nem fogott meg, de egyszer talán megnézem végig, a Kanon 2002-es változatát végignéztem, közepesnek tartom, a 2006-os válétozatának az első része után meg dobtam, bár a grafikájka jobb a 2006-osnak, de az más kérdés.

A Kamisama ni natta hi -t láttad? Az se rossz, bár nem kedvencem. Az is KEY (Maeda Jun) animesori.

Az Air sorozatot is imádom a KEY (Maeda Jun) alkotások közül még. A többit meg már említettem ugye. ;)

2022. dec. 23. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!