Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mondjatok nekem romantikus...

Erik MORDÁJ kérdése:

Mondjatok nekem romantikus animéket?

Figyelt kérdés
kérlek csak ojakat mondjatok amejekben nincs egy csep drámase de viszont szép karakterek legyenek és ha lehet ne a sorozat végén jöjenek ösze elöre is köszönöm a jo válaszokat.

2016. máj. 21. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Először ajánlanék neked egy nagyon romantikus helyesírási szótarat, ill. minimum egyet egy nyelvtan tankönyv "Nyelvhelyesség" elnevezésű fejezeteiből.

- Mondanátok* - ha kérdést teszel fel, ne felszólító módú igét használj.

- olyanokat* - igen, tudom, az j-ly téma nehéz, de az ilyen nagyon alapokat tudjuk már

- amelyekben* - ismét j-ly. De legalább a megfelelő kötőszót használtad, nem pedig az "ami"-t. Bár vesszőt nem tettél elé...

- csepp* - azért ejtésben is elég tisztán hallatszik, hogy hosszú a p.

- vagy de, vagy viszont. Mondjuk, ha jól hallottam már bevették a szótárba, de akkor egyben van.

- jöjjenek*

- össze*

- előre*

- jó*

- Aztán: kisbetűvel kezdted a mondatot, és nem is tagoltad, se vesszővel, sem ponttal.

A kérdésedre válaszolva pedig, ilyen nem igazán van. A romantikus animék a drámán alapszanak - összejönnek-e vagy nem, szépfiú 1-et vagy szépfiú 2-őt választja-e stb. Ráadásul azt kéred, hogy ne a sorozat végén jöjjenek össze. Ha az első kérést figyelmen kívül is hagyom, akkor is csekély lesz a lehetőségek száma.

Személyesen csak ezeket ismerem, ami ilyesmi:

- Bokura ga Ita

- Soredemo Sekai wa Utsukushii (talán erről elmondható, hogy nem drámáznak benne annyit, de azért van benne egy kicsi)

- Sukitte Ii na yo (ez az egész egy drámahányás, meg ne nézd :D)

- Sword Art Online (nos, amennyiben csak a szerelmi szál miatt fogod megnézni, nem kommentálom a megkérdőjelezhető színvonalát)

Nisekoi (eljátszott párkapcsolattal indítunk; inkább vígjáték, szóval drámamentesnek mondható)

- Ookami Shoujo to Kuro Ouji (szintén eljétszott párkapcsolat az eleje; ebben több a dráma, de nem igazán átérezhető)

2016. máj. 21. 22:26
 2/3 A kérdező kommentje:
azon kivül hogy a heljes irásomat javitgatad kösz az ajánlot animéket.
2016. máj. 21. 23:35
 3/3 A kérdező kommentje:
azon kivül hogy a heljes irásomat javitgatad kösz az ajánlot animéket.a továbi válaszokhoz azt kérem ne a heljes irásomal törödjön hanem a kérdésel
2016. máj. 21. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!