Valaki leírná a Naruto Shippuuden történetét a 60.részig?
Sziasztok! 2 éve néztem a Narutot, majd utána a Shippuudent, viszont abbahagytam. Régóta folytatni szeretném, de most szántam el magam teljesen.
A gond viszont az, hogy nem emlékszem sem arra hogy pontosan hol tartottam, illetve arra sem teljesen ami történt addig. Utolsó emlékem, hogy ott tartottam, hogy Naruto és csapata valamilyen sírrablós ügybe keverednek.
Nem tudom, hogy ez pontosan hányadik résznél van, de nagyjából eddig valaki letudná írni, hogy mi történt, ki-kicsoda,illetve, hogy hányadik résznél is van ez nagyjából? Akár egy-egy nagyon fontos infónak a Narutobol is örülnék, bár az nagyjából megvan a fejembe.
Köszönöm szépen előre is, sziasztok!! :))
Nem tudom melyik a 60. rész, de tessék:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__7889..
Naruto kb 3 év után visszatér a faluba. Nyomnak egy training session-t Kakashival meg Sakuraval ahol megcsodálhatjuk mennyire erősek lettek. Aztán jön a hír hogy elrabolta az Akatsuki a új Kazekagét, Gaarat. Kakashiék odamennek segíteni. Sakura meggyógyítja Kankurot akit az egyik Akatsukis majdnem megölt. Aztán fsztudja milyen nyomon de elindul a nagy 3-as egy "bábmester" öregasszony társoságában hogy megmentsék Gaarat. Illetve egy másik úton Gai meg a csapata is érkezik mint állat. Minden fszául megy amig Kakashi team össze nem fut Itachival, Gai team meg Kisameval. Jön egy közepesen érdekes fight ahol végül a Leaf-es srácok diadalmaskodnak, és dzsalnak tovább. Odaérnek a búvóhelyre ahol Gaarat tartják fogva, jön pár érdektelen akadáj, aztán megjelenik az egyik emberrabló Deidara, akit Kakashi az új MS sharingan képességével hazvág a rákba, ezzel párhuzamosan pedig Sakura meg Lady Chiyo (a vén asszony), megölik az Akatsukis páros másik tagját, Sasorit. Gaaraból kiszedték az 1 farkút, és döglődik, de a vénasszony feláldozza magát, és így az öcskös visszatér az életbe, és mindenki happy. Ezután van egy kis chill, majd jön az infó hogy meg van Orochimaru rejtekhelye, és elmennek egy új taggal, Sai-al illetve a sérült Kakashi helyett egy Yamató nevű joninnal kiegészülve elfenekelni Sasuket. Sai sus mint állat, mert anbus, meg azon belül is root-os, ami Danzo Shimuranak a végrehajtó egysége, és az öreg Danzo köztudottan görény. Mennek-mendegélnek, egyszer csak összefutnak Orochimaruval, aki felbssza Naruto agyát, a hülyegyerekből előjő a foxi, asszem 3 farokkal, de így se tudja kinyírni a pedofil kígyóbzit. Aztán eljutnak a búvóhelyre, ott megtalálják Sasukét, aki hazavágja mindent a retekbe, és majdnem megöli a teamet, csak Orochimaru tartja vissza ettől az ifjú Uchihát, mondván hogy még jól jöhetnek éve az Alatsuki ellen felhasználva. Narutoék ezután depresszíven haza ballagnak.
Ez kb a 55-ik részig van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!