Valami jó magyar szinkronos anime?
Figyelt kérdés
Keresek egy jó vicces animét ami lehetőleg szinkronos.2022. szept. 15. 10:40
22/23 A kérdező kommentje:
Az zavart es odáig is neztem, hogy ( elore elnezest szar a nev memoriam) mikor a lany vissza adta a halal istenenek a fuzetet o mindent elfelejtett de azt nem hogy szerelmes a sracba, pedig ha nincs a konyv akkor nem is szeret bele a sracba mert gondolj bele. a konyv miatt, a gyilkolas miatt ment csak talalkozni a sraccal ha nincs a könyv nincs romanc sem. de meg azt mondtam oke lehet a szerelem le győzte xd de ami nagyon de nagyon fel duhitett, az az amikor a srac vissza adja a konyvet es komplett elfelejt mindent MINDENT de hogy ha eleve nem a konyv miatt lett pszicho, eleve az volt csak a konyv segitett neki szoval miert lett hirtelen jo es veti el kira tervet,tetteit mikor ha realis marad onmagahoz akkor belsoleg vivna magaval csatat hogy "azert kiranak igaza van, a rosszakat meg kell buntetni" mert nem a konymiatt gondolta ezt hanem o ilyen volt mindig is. es az zavar hogy legalabb nekunk nézőknek mutathatna egyutt erzest kiraval kapcsolatban vagy megertest ugy mint addig mikor nala volt a konyv de semmi es annyira zavart hogy azt mondtam ok ez egy teljesen mas ember nem az aki eloszor volt. nem fordul ki magabol ennyire 180 fokba az ember foleg ugy hogy amiota elkezdodott a sorozat soha nem mutatott megertest vagy haragot kiraval szembe erted. szoval ez roviden. elore elnezest a hiabakert de nagyon fel duhit mert amugy egy nagyon jo anime volt eddig a pontig
2022. okt. 17. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!