A kisöcsémnek szeretnék szinkronos animét választani. Én sajnos nem vagyok jártas ezen a téren, mivel én a feliratossakat szeretem, úgyhogy tudnátok segíteni?
Most nézne életében elősször animét, és hogy mit ajánlok neki nagy jelentősséggel bír. Ha lehet ne legyen 20-30 résznél hosszabb, mert megilyed tőle, és ráadásul mielőtt elé teszem én is meg szeretném nézni.
Szereti a Miracuoloust, bár csak időelütésből nézi.
Előrre is köszönöm a válaszokat!
InuYasha, egy kicsit hosszú, de ezt tudnám ajánlani csak. Ennek viszonylag tűrhető a szinkronja és egy akciós, menő sorozat szerintem.
Viszont a hosszúsága miatt inkább linkeket egy oldalt ahonnan válogathatsz, itt minden szinkronos fel van sorolva, és hogy hány részes.
Remélem segítettem (๑•ᴗ•๑)♡
2-es a D.N. nem éppen kicsiknek való. Még tinik is alig tudják sokszor felfogni az eseményeket.
De amúgy a Gibli filmeket ajánlani tudom. Azon kívül talán kodomo anime címszóval érdemes még körbe nézni a neten ha tényleg kicsi. De nem tudom kodomo-ból mennyire vannak szinkronnal.
Ha kicsiknek kell, akkor mindenképpen Miyazakitól a Chihiro Szellemországban, vagy esetleg az Arrietty, és még jöhet a Totoro.
Ezeken kívül:
- Macskák királysága
- A dzsungel könyve (igen, ebből is van anime)
- Juharfalva lakói (bár ez 52 rész, de nagyon aranyos)
- Nils Holgersson csodálatos utazása a vadlúdakkal (szintén 52 rész, de imádni fogja)
- 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal (spanyol-japán koprodukció)
- Tsubasa kapitány
- A pálya ördögei
Utóbbi kettő focis. Amúgy DragonHall+ oldalon nézelődj, ott rengeteg szinkronos anime van mindenféle témában. Regisztráció szükséges!
2-es, az Inuyasha nincs végig leszinkronizálva!
7-es vagyok. Még ezeket ajánlim:
A titokzatos aranyvárosok
Múmin
Maja a méhecske
Csip-csup csodák
Sherlock Holmes, a mesterkopó
Anette
Ezekben nincs durvaság, vagy ami van, az sem vészes.
7-es és 8-as vagyok.
Még pár film, amiket ajánlok, bár nem tudom, hány éves az öcséd.
- Panda maci kalandjai
- Vadhattyúk
- Hattyúk tava
- Csizmás kandúr (a klasszikus)
- Csizmás kandúr a világ körül
Ezek is kifejezetten gyerekeknek valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!