Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit ajánlotok első animének?

Mit ajánlotok első animének?

Figyelt kérdés

Elkezdenék animét nézni, de nem tudom, melyik jó, mit ajánlotok stb <3

16

2022. szept. 12. 22:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Milyen témában?
2022. szept. 12. 22:49
 2/21 anonim ***** válasza:
InuYasha
2022. szept. 12. 23:00
 3/21 A kérdező kommentje:
Őszintén bármire nyitott vagyok, de leginkább akció, dráma, esetleg lightosabb horror.
2022. szept. 12. 23:13
 4/21 anonim ***** válasza:
60%
Kill la Kill ( best ever)
2022. szept. 12. 23:28
 5/21 anonim ***** válasza:
67%
A Yuukoku no Moriarty-t. [link]
2022. szept. 12. 23:50
 6/21 anonim ***** válasza:
89%
Nekem az első a naruto volt, de ez nagyon régen volt. Tetszett, de nem folytattam az animéket. 1-2 éve az egyik kollegám ajánlotta a Death noteot ami miatt nagyon megkedveltem ezt a műfajt és a mai napig nézem. Szóval én a Death Noteot ajánlanám. Btw kapott magyarszinkront is ami szerintem a korához képest nagyon jó.
2022. szept. 13. 06:50
 7/21 AlexKieninger ***** válasza:
82%
Death Note ez az anime kapott magyarszinkront, így neked még könnyebb befogadni, később majd (csak japánul leszel hajlandó nézni mindent) de most még nem szóval… én is ezzel kezdtem aztán elég egyedien folytattam😅 de ami biztos hogy ez nagyon jó kezdésnek.
2022. szept. 13. 08:31
 8/21 anonim válasza:
42%
Én a FullMetal Alchemist-et ajánlanám, aztán mindenképpen nézd meg a death note-ot.
2022. szept. 13. 14:39
 9/21 anonim ***** válasza:
56%

Hát nekem az első tudatos anime-m az Elfen Lied volt. Amiről már tudtam hogy anime.

A nem tudatos animem meg nem tudom már. Azok amik RTL/TV2 csatornán mentek gyerekkoromban: Inuyasha,Slayers,Kaleido Star,Vadmacska kommandó,stb.

2022. szept. 13. 17:05
 10/21 anonim ***** válasza:
65%

nekem az 1. az Akagami no shiroyukihime volt, ami egy romantikus anime volt és azt szívvel ajánlom :D

de ha szeretnéd akkor te is szétnézhetsz, ezen az oldalon van rövid leírás is: [link]

itt választhatsz milyen műfaj érdekel téged.

így több mint 150 animével a hátam mögött ajánlom a One Piece-t. nem feltétlenül 1. animének de szerintem mindenképpen megéri megnézni.

de akkor pár ajánlás, hátha tetszik vaéamelyik + kiinduló pontnak:

akció/horror/fantasy: Tokyo Ghoul

dráma/akció: Attack on titan

akció/dráma/kaland: Vinland saga

dráma/romantikus:Sukitte Ii na yo

akció/dráma/sci-fi: 86

ha kell akkor írok szívesen, tudok még :)

2022. szept. 13. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!