Első animének melyiket ajánlanátok?
Death Note (ezt nem igazán tudom hova lehet sorolni)
Boku no hero academia (harcolgatós, barátság)
Toradora (romantikus)
Kimetsu no yaiba (démonölős)
Talán ezek bar ha hosszabbal akarod kezdeni akkor Naruto, Bleach, Inuyasha de első animének lehet kiábrándító ha nagyon sok része van :D
Haikyuu
Death Note
Kaguya-sama Love is War
Kimi no na Wa
Koe no Katachi
Shingeki no Kyojin
Violet Evergarden
Ezek közül csak a Violet Evergarden, a Death Note, a Toradora és részben a Boku no Hero Academia van fent magyar netflixen.
Netflixen található animék közül ajánalám még a Saiki K-t, a Beastars-t és a Fullmetal Alchemis Brotherhood-ot, de leginkább a Code Geass-t.
A Ghibli Studio egy csomó filmje fent van Netflixen, ha nem volt hozzájuk még szerencséd, akkor egy Totoro-t (ez a leginkább gyermeknek való), egy Vándorló palotát, egy Chihiro Szellemországbant illene megnézni. Akár egy Vadon hercegnőjét is.
Ha az angol felirat is megfelel, az Erased (Boku dake ga Inai Machi), nyomozós, pszichológiai, pici természetfelettivel.
A Death Note-ot én is csak ájánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!