Más is volt, aki szerint a Tokyo Ghoul első 3 évada jó?
Figyelt kérdés
Mielőtt jönne a sok elitista nyomorult, IGEN, OLVASTAM A MANGÁT!!!! (Bár a :re-t még nem fejeztem be, de vagy 40 fejezettel a :re első évada után járok és nem most kezdtem el olvasni, csak ősz óta nem nagyon haladtam vele.) A :re 2. évad egy tragédia volt, gyűlölöm, a Root A-t megértem miért nem tetszene, bár pont ma fejeztem be az újranézését újra és szerintem nagyon jó volt. Viszont a sima 1. évada és a :re 1. évad teljesen jó adaptáció. A :re 1. évad minősége egy hulladék, de a történetet teljesen jól adaptálja. Amúgysem gondolom, hogy a TG:re az 3. és 4. évad kellene legyen, mert nem a Root A folytatásai.2022. szept. 2. 21:11
11/12 anonim válasza:
Nekem az első 2 évad tetszett a 3. Kicsit zavaros nekem mert en nem olvastam a mangat és nem azért nem tervezem elolvasni mert ne érdekelne vagy mert ne szeretnek mangat olvasni hanem azért mert nincs idom.
12/12 anonim válasza:
szerintem is jó, nekem is tetszett, a mangát most olvasom. a mangának viszont annyival tágabb a világképe és a karakterábrázolása, sőt itt már világteremtésről beszélhetünk, míg az animébe ezt próbálták belegyömöszölni háát elég szűkösen. pedig az animében is voltak szerintem jó megoldások meg egy ikonikus anime, de a narratíva attól még párszor szétesett, meg voltak kiforratlan részek benne, no meg bizonyos karakterek mellett kb elmentem meg nem maradt meg, míg a mangában nekik komoly sztorijuk meg jellemük van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!