Más is volt, aki szerint a Tokyo Ghoul első 3 évada jó?
Figyelt kérdés
Mielőtt jönne a sok elitista nyomorult, IGEN, OLVASTAM A MANGÁT!!!! (Bár a :re-t még nem fejeztem be, de vagy 40 fejezettel a :re első évada után járok és nem most kezdtem el olvasni, csak ősz óta nem nagyon haladtam vele.) A :re 2. évad egy tragédia volt, gyűlölöm, a Root A-t megértem miért nem tetszene, bár pont ma fejeztem be az újranézését újra és szerintem nagyon jó volt. Viszont a sima 1. évada és a :re 1. évad teljesen jó adaptáció. A :re 1. évad minősége egy hulladék, de a történetet teljesen jól adaptálja. Amúgysem gondolom, hogy a TG:re az 3. és 4. évad kellene legyen, mert nem a Root A folytatásai.
Igen sokan szeretik, énis. Tény hogy nem olyan jó mint a manga de a manga az eleve kimagasló a többi mangához képest szóval ez nem olyan furcsa. Persze egy remakenek azért szerintem mindenki örülne.
2022. szept. 2. 22:27
2/12 A kérdező kommentje:
Egy remakenek én is örülnék, főleg, hogy a manga 2. fele a legjobb része, ami ugye a Root A miatt nem volt, a :re pedig egy sokkal jobb adaptációt érdemel, mégha az 1. évadot imádom is. De a remakenél sajnálnám a 12. részt, szerintem az az egész sorozat csúcsa és mellette a kedvenc anime részem is.
2022. szept. 2. 23:38
3/12 AlexKieninger válasza:
Én imádom a mangát is és az animét is.
2022. szept. 2. 23:54
4/12 anonim válasza:
hogy te mekkora tahó vagy kérdező....
2022. szept. 3. 08:44
5/12 anonim válasza:
Szerintem (egyéni vélemény) annyira elmarad a minőség a mangától. Sokkal gyorsabban zajlanak az események, apró de kellemes párbeszédek maradnak ki. Gyorsan lezongorázzák a harcokat, többi karaktert kevésbé mutatják be.
Magát a TG-t imádom, kedvenceim közt van. Az animére legjobban annyit tudok mondani, elmegy, de csak azért, mert imádom a mangát.
2022. szept. 3. 10:44
6/12 A kérdező kommentje:
#4 Itt most azokra gondoltam, akik nem bírnak rendesen válaszolni a kérdésre, csak fröcsögnek, hogy milyen hülye vagy, hogy nem a mangát olvasod, mintha mindenki szeretne mangát olvasni, csak ezt nem fogják fel. Amúgy meg, ha magadra ismertél, akkor sajnálom :D
2022. szept. 3. 11:45
7/12 anonim válasza:
Attól a stílusod még nagyon gáz. Megvan a vicc a nyusziról meg a medvéről, mikor a nyuszika el akarja kérni a létrát, de előre agyal hogy majd úgysem adja, sőt goromba lesz a medve? Majd odaért a kerítéshez, és a semmit sem értő medvének odaszól hoyg "tudod mit medve? ba.szd meg a hülye létrádat" és hazavonul. Na ezzel csak azt akartam mondani, hoyg előre gorombáskodni a kár, a kötözködőket meg jelenteni kell , nem visszaugatni- vagy előre bunkózni.
2022. szept. 3. 12:08
8/12 anonim válasza:
nekem nagyon tetszett
2022. szept. 3. 19:14
9/12 anonim válasza:
Szerintem csak az első évad volt igazán jó, még a mangához viszonyítva is megállta a helyét többnyire.
Mint adaptáció elég jó, hogy egy élvezetes évadot kapjunk, viszont a kihagyott elemek miatt lett a második évad ennyivel gyengébb, mivel nem volt mire építkezni + elsiettek mindent.
A 2. sajna egy káosz lett történet szempontból de egy kicsit élvezhetőbbnek találtam mint az utolsó évadokat már csak az animáció miatt is.
A harmadik valóban nem volt rossz történet szempontból és a mangát is jobban követi mint az előző de az új animációval/karakterdizájnnal nem tudtam megbírkózni. Itt is voltak dolgok amik nem kerültek adaptálásra, így némelyik karakter elég fakónak tűnt (voltak hasonló problémák az előző évadokban is) de összességben el voltam vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!