Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért mondják sokan, hogy a...

Miért mondják sokan, hogy a Death Note-ban L halála után lejjebb megy az anime minősége?

Figyelt kérdés
Szerintem Near is nagyon jó szereplő. Nem értem hogy miért mondják sokan hogy Near egy L koppintás. Ti ezzel hogy vagytok?

2022. aug. 31. 09:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
L a király. Ennyi. Ez kb. olyan mintha a Tensura menne Rimuru nélkül.
2022. aug. 31. 15:58
 12/22 anonim ***** válasza:
88%

"Ja, mert az teljesen reális, hogy egy tini egy halálisten segítségével kinyírja az embereket. Úgy hogy a nevüket leírja egy könyvbe."

Hogy jött rá L, hogy természetfeletti erővel áll szemben? Hogy tesztelte az elméletét. Nem pedig hasraütésszerűen csinálta.

Szóval igen, az adott helyzetben reálisabb egy természetfeletti erő, mint egy nulláról 1 nap alatt felépülő milliós tagsággal rendelkező bűnszervezet, amiről senki se hallott soha semmit.

2022. aug. 31. 16:11
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A 37. részben azt mondja Near 8:50-nel azt mondta hogy egyedül nem olyan erősek mint L, de együtt túlszárnyalják ot.
2022. aug. 31. 18:56
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én többször újranéztem már az elmúlt 10 évben az animét, és nem feltétlenül az volt a baj, hogy L meghalt, vagy Near és Melo karaktere, hanem szimplán szar lett a sztori utána. Nem tudott már olyan új, extra, fordulatos dolgokat hozni az anime, mint L halálig. Az volt az anime tetőpontja, ott kellett volna valahogy lezárni. De hát a rossz nem győzhet. :)
2022. szept. 1. 14:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Tény, hogy ugyanazon ellenfél ellen L meghalt és ők ketten nem."

Arra azért emlékeztetnék mindenkit, hogy Mello is meghalt, ráadásul ennek kulcsszerepe volt Light legyőzésében, adjuk meg a krediteket szegénynek. 😀

2022. szept. 2. 05:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Az első rész, amíg L meghal, addig még vicces és elviselhető a sok 4d sakk meg mentális gimnasztika, de utána már annyira bosszantóvá válik, hogy mennyire "okosak", főleg egy gyerek, hogy szerintem nézhetetlen.
2022. szept. 3. 03:47
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Hozzátenném, hogy a való életben, soha a büdös életben nem találnák meg Lightot
2022. szept. 3. 03:47
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek hogy megírta a véleményét. Véleményem szerint azért még L halála után is nézhető az anime, de azért nem olyan fordulatos, mint L haláláig.
2022. szept. 4. 16:22
 19/22 A kérdező kommentje:
De azért L haláláig jobb volt a Death Note színvonala.
2022. szept. 4. 16:36
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Amint kifejtettem korábban, szerintem jó volt az anime L halála után is.

Viszont jobb lett volna L halálával lezárni a történetet, mert ütősebb lett volna, ha Light győzelmével végződik az egész.

2022. szept. 8. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!