Cseh Benjámin kérdése:
Ki honnan szokta rendelni a cosplayeket? Ebay, amazon, AliExpress ? Milyen minőségűek azok amiket innen vásárolhatók ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 13. 13:50
1/9 anonim válasza:
Én wishről szoktam rendelni, nagyon jó cuccokat lehet ott találni. Az Aliexpress és az eBay sem rossz. Az Amazonnal az az egy problémám van, hogy bankkártyával nem lehet fizetni. Valakinek ötlet, hogy hogyan tudnák ott fizetni?
2/9 anonim válasza:
Én már átszoktam a konkrét cosplayes boltokra (pl. dokidokicosplay, uwowo, miccostumes), de volt már ebayről és aliról is cosplayem régebben. Mindegyiknél az a fontos, hogy az értékeléseket kell nézni, vagy a cosplayes boltok esetében az instagramot, hogy osztogatnak-e meg vásárlói fotókat.
3/9 anonim válasza:
Kicsit off, de tényleg nem lehet bankkártyával fizetni az Amazonon?
Kifizetem a futárnak készpénzben és már repíti is Csájnába? 😅
4/9 anonim válasza:
#3 vagyok. Viccet félretéve évek óta nézegetem az Amazont, nagyon szép dolgokat látok ott, és az is hasznos, hogy a vásárlók képet is küldhetnek a rendelt termékekről.
De ennyire bonyolult onnan rendelni?
5/9 anonim válasza:
Én rendeltem már többször is amazonról, nekem nem volt gond bankkártyával fizetni. Parókát rendeltem
6/9 anonim válasza:
Én Aliexpresst ajánlom. A legutóbbi cosplayem onnan van. Megbizható az oldal és jó anyagú a ruha. Az egyetlen egy baj vele a méret, ki mértük és sokkal nagyobb volt, mindegy ez sem akkora gond.
7/9 anonim válasza:
Ami igazán ér valamit az vagy nagyon drága vagy saját építésű és drága.
8/9 anonim válasza:
Akinek van szép és precíz igénye, az nem vásárol tömeggyártott cosplay rucit.
Minőségen aluliak, főleg szakmai szemmel.
Ha valaki cosplayezik, adjon tiszteletet az adott karakternek legalább ruházatban (ha már testben nem tudnak sokn). 🙃
9/9 anonim válasza:
Nem, amazonról nem lehet bankkártyával rendelni. Csak hitelkártya, de én viszont bankkártyával szeretnék rendelni. Ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!