Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hol tudnám legálisan nézni az...

Hol tudnám legálisan nézni az Attack on Titant? Istenemre esküszöm, nem találom sehol :D

Figyelt kérdés

2022. aug. 23. 21:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
5. Szlovákiában is elérhető? Nekem egyszer sem mutatta.
2022. aug. 24. 20:13
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

9: Az egy dolog, ettől függetlenül a kérdés arra vonatkozott, hol nézhetné legálisan :) mondjuk valószínűleg a kérdező sincs tisztában a szó jelentésével, és gondolom csak a torrentet gondolta illegálisnak :D

Minden illegális, ha egy olyan tartalomért, amelyért egyébként fizetned kéne, hogy megnézhesd, nem fizetsz.

2022. aug. 24. 21:52
 13/22 Thunderfairy ***** válasza:
65%
Én úgy szoktam hogy beirom a keresőbe a cimét és megnézem. Például: Tokyo ghoul 1 rész magyar. Így az anime magyar feliratos részeit lehet megnézni. Sajnos annyi itt a hátrány hogy mindig be kell irnod hogy hányadik rész legyen.
2022. aug. 25. 11:41
 14/22 anonim ***** válasza:
82%

A Netflix szabályzatát nem ismerem, de a Crunchyroll figyeli és banolja azt, aki VPN-nel próbál trükközni.

Erről számtalan poszt található pl. a reddit-en, hogy embereket banoltak ki.

Ha nagyon technikai vonalról közelítjük meg, akkor Magyarországon minden fentebb említett opció legális, mivel a magyar jog szerint az otthoni/családi felhasználás letöltés esetén nem büntetendő, vagyis ha te egyedül megnézed, barátoddal vagy kölcsönadod barátodnak, azok mind teljesen rendben vannak.

Kvázi ilyen szempontból nem tudod illegálisan megnézni az országban a magyar törvények szerint.

Nem, az az illegális, amire a törvény azt mondja.

Pl. normális esetben egy ha szeretnél egy windows-t, akkor azért fizetni kell, de ha egyetemista vagy, akkor ingyen is kaphatsz, ettől nem lesz illegális az ingyen szerzett windows-od.

2022. aug. 26. 01:02
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

14:

Ha egyetemista vagy, nem kell fizetned a Windowsért, mert kapsz egyetemi licenszt. Tehát ez nem esik abba a kategóriába, amit én írtam, rossz ellenérv.

Ha te letöltesz egy sorozatrészt, amit a forgalmazó nem tett elérhetővé ingyenesen (tehát fizetned kellett volna érte), azt köznapi nyelven lopásnak nevezik. Vagyis illegális.

2022. aug. 26. 07:34
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
15. Úgy tudtam középiskolában is ingyenes a Windows, lol.
2022. aug. 26. 08:14
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

"Ha egyetemista vagy, nem kell fizetned a Windowsért, mert kapsz egyetemi licenszt. Tehát ez nem esik abba a kategóriába, amit én írtam, rossz ellenérv."

De, pont ez írtad. Azt írtad, hogy az az illegális, amiért egyébként fizetni kéne.

A windows-ért egyébként fizetni kéne. Vagyis a példám tökéletes arra, amit írtál.

"Ha te letöltesz egy sorozatrészt, amit a forgalmazó nem tett elérhetővé ingyenesen (tehát fizetned kellett volna érte), azt köznapi nyelven lopásnak nevezik"

Egyébként még ez sem állja meg a helyét, mivel pl. zenéket ingyenesen feltöltenek a youtube-ra és meg is hallgathatod, viszont onnan terjeszteni szintén illegális.

Továbbá nem, a magyar jogszabályok szerint saját felhasználásra letölteni teljesen legális. Szóval még hazudsz is.

2022. aug. 27. 02:57
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer tartottak nekünk a suliban ilyen előadást pont erről. #17-nek igaza van, amíg saját felhasználásból nézed meg, töltöd le, addig legális. Pendrive-ra már nem teheted fel, de neten simán megnézheted, illetve a saját gépedre is letöltheted.
2022. aug. 27. 10:00
 19/22 anonim ***** válasza:
44%
magyaranime.hu-n fent van, csak be kell regisztrálni (ingyenes)
2022. aug. 27. 15:58
 20/22 anonim ***** válasza:
36%

17: Ne haragudj, de neked a szövegértés nem megy... És még te hazugozol? :DD

"Azt írtad, hogy az az illegális, amiért egyébként fizetni kéne"

Azt, hogy valakinek kell-e fizetnie valamiért, sok minden befolyásolja, például a társadalmi státusza. Ha valaki diák akkor nem kell fizetnie, mert kap licenszet az iskolájától. Tehát nem, ez továbbra is rossz példa, mert egy diáknak nem kell fizetnie. Szövegértés...

"Egyébként még ez sem állja meg a helyét, mivel pl. zenéket ingyenesen feltöltenek a youtube-ra és meg is hallgathatod, viszont onnan terjeszteni szintén illegális."

Ez konkrétan nem válasz arra amit írtam, hanem egy attól független kijelentés. Én letöltésről beszéltem, nem terjesztésről. De ja, terjeszteni illegális, ahhoz terjesztési jogot a forgalmazótól kell szerezned.

"Továbbá nem, a magyar jogszabályok szerint saját felhasználásra letölteni teljesen legális."

Muti az idevágó jogszabályt akkor.

"Egyszer tartottak nekünk a suliban ilyen előadást pont erről. #17-nek igaza van, amíg saját felhasználásból nézed meg, töltöd le, addig legális."

[link]

2022. aug. 27. 16:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!