Hol tudnám legálisan nézni az Attack on Titant? Istenemre esküszöm, nem találom sehol :D
Most hirtelen csak angol felirattal jut eszembe, itt szoktak lenni engdub (angol szinkr) animék is, Attack on Titan rengeteg változatban, online+download:
gogoanime.ee/search.html?keyword=attack+on+titan&key_pres=&link_alias=&keyword_search_replace=
Magyar felirat file-t, rajongói fordítást letöltésre esetleg találsz itt, de most nem vagyok bejelentkezve, nem tudom, ott van-e:
animeaddicts.hu
Ezen kívül indán? Videa hu? Most nem néznék utána, bocsi. Adtam támpontokat. Vagy ha szereted az olasz filmsorozatot, a torrentét, ha érted a célzást... :P De utóbbi esetben is inább csak angol feliratot találsz, ezért irány az animeadicts, regizés után lehet keresni rajongói fordításokat.
Eddig egy válaszoló sem értette a kérdést...
A kérdező arra kíváncsi, hogy LEGÁLISAN hol tudja nézni. Tehát ilyen random letöltős oldalak nem játszanak.
Crunchyroll, Netflix ahol legálisan tudod nézni, ha előfizetsz. Meg valszeg VPN-re is szükség van, mert Magyarországról nem érhető el.
"Tehát ilyen random letöltős oldalak nem játszanak."
A magyar anime szekció és az anime drive nem letőltös oldal. Online nézheted őket ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!