Van a Prison School-nál viccesebb anime?
Figyelt kérdés
Elég beteg humora van, hasonlót keresek :D
A grand blue-ra írták, hogy hasonló, de egyáltalán nem tetszett. Csalódás volt.
Esetleg tudtok olyat ami legalább ennyire szórakoztató, ha nem jobban?
2022. júl. 22. 19:35
2/18 A kérdező kommentje:
Azt már láttam :)
2022. júl. 22. 21:06
3/18 anonim válasza:
Nem ismerem a Prison School-t, de hátha bejönek majd neked is az alábbiak:
Angel Beats: nagyon jó humorú anime (túlvilági iskolában játszódik), viszont elsősorban drámai, vegyes stílusú, váltakozó hangulatú.
FLCL (Furikuri) - a 2000-ben megjelent verziót ajánlom, abszurd humor.
Arakawa under the bridge: abszurd humor.
Mitsudomoe: kisiskolásokról szól, sulis anime, agresszív humora van (folyton kics3sznek a tanárral a kisdiákok).
4/18 anonim válasza:
Régiek közül esetleg egy próbát megér az Excel Saga, vagy a két részes OVA: Puni Puni Poemi (semmiféle puniról nem szól, de fütyiről se :D)
5/18 anonim válasza:
Shimoneta szerintem vicces, meg a Clannad egyes részein én nagyon nevettem, de az inkább egy brutális dráma.
6/18 Hintalow válasza:
A prison schoolnak is vannak jó pillanatai, ami számomra röhögősebb volt, az a Cromartie High School ès az Asobi Asobase 🙂
8/18 anti2200 válasza:
Kakegurui teljesen más a téma de szerintem tetszeni fog ha a fenti is tetszett
9/18 anonim válasza:
a Shimoneta-ra +1!
meg ott van még a Nanbaka, ami meg főleg a karakterek közötti interakciók miatt vicces, börtönös móka :D
10/18 Byakko válasza:
Seto no Hanayome ez csupa poén nekem viccesebb volt mint a Prison
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!