Szerintetek ki lenne a legjobban hasonlító hangú szinkronszínész Goku hangjára, Lippai László utódjának? Szerintem Haumann Máté tud hasonló hangszínt produkálni.
Nem kell hasonló hangszín, teljesen felesleges utánozni Lippai Lászlót, az ő hangja szerintem egyedi volt. Gokut sokféleképpen meg lehet szólaltatni, pl. a japán és az amerikai szinkron teljesen más.
Másrészt erről a kérdésről is felesleges gondolkodni, mert valószínűleg nem lesz több Dragon Ball anime magyarul, mert a magyarok többsége egész egyszerűen nem tart rá igényt.
Itt a rovatban is folyamatosan az animék magyar szinkronja ellen beszélnek, arról nem is beszélve, hogy ismerve a "tipikus magyar mentalitást", az a színész sok negatív visszajelzést kapna, aki Gokut szinkronizálná. Nem azt néznék, hogy van magyar szinkron, és ez milyen jó, hanem folyamatosan Lippaihoz hasonlítanák, hogy hozzá képest milyen rossz.
Még el se kezdték készíteni a japánok az új Dragon Ball sorozatot xd
Amúgy nem kell magyar szinkron mert a teljesen félrefordított, cenzúrázott francia szöveget fordítják a dragonballhu.tv oldalról kell nézni feliratosan.
#6-os válaszoló!
Babicsek Bernát tavaly èv vègèn sajnos meghalt.
#3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!