Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerinted kinek van a legszebb...

Szerinted kinek van a legszebb beszédhangja az anime szinkronszínészek közül?

Figyelt kérdés

2022. márc. 16. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:

nagyon erős a verseny! nagyon sokat fel lehetne sorolni !

de akik nagyon tetszenek azok

nőkből

amamiya sora - ő neki egy nagyon erős hangja van könnyen felismerhető jellegzetes de még mindig nagyon egyedi és erős!

aqua elég ennyit tudni... :D amúgy szinte őt tartják az egyik legtehetségesebbnek!

shizuka itou - kb a megtestesült oujo-sama hang viszont nagyon sok könnyű hangot is tud emiatt nagyon széles a skála amiben tud mozogni!

dxd-ben akeno és kb az összes ara ara ":D

takahashi rie - kisebb tartományban mozog de nagyon erős érzelmeket képes kiváltani!

konosuba megumin és re:zero emilia

mizuki nana - megint csak nagyon erős és lágy hangokat is képes kiadni nagyobb szerepei pl hinata és black clover-ből vanessa

férfiak közül egyértelműen kiemelkedő sasuke hangja mivel az egyik legegyedibb!

kobayashi yuusuke - igazából semmi extra de nagyon jól adja vissza az átlagos hétköznapi srác hangját aki végül baddas lesz

re:zero subaru és dr. stone senkuu + fire force arthur

egyértelműen kiemelkedő otsuka hochu jiraiya hangja és nagyon erősen hozza a japán irodalmi színházi dráma színvonalat! szinte az egyik legjobb és legerősebb tradíciós stílusú japánban!

okamoto nobuhiko azaz bakugou hangja és nagyon erős szerepet játszott benne! van sok egyéb darabja de ez a legkiemelkedőbb amiben meg tudja mutatni mennyit is tud! nagyon erősen és érzelmesen

uchida naoya azaz madara hangja + vinland saga askeladd hangja

illetve koyasu takehito aki meg dio hangja

na meg miyano mamoru aki light hangja

2022. márc. 16. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem követem név szerint őket, ezért ne kövezzen meg senki... Csak azon néhány nevét tudom, aki nagyon magával ragadott, pl a nők közül Sawashiro Miyuki, férfiak közül Ono Daisuke, ők elképesztő kifejező erővel képesek hangsúlyozni, dinamikusan, és rengetegféle érzelmet tudnak árnyaltan kifejezni. Na meg szubjektíve is vonzó a hangjuk számomra.

Kanazawa Hana-t (hölgy) se felejtsük ki a sorból, nem véletlen sztár seiyuu!

2022. márc. 16. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
2 nyugi én is csak amamiya sora és rie nevét tudom pontosan ":D
2022. márc. 17. 02:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Tsuda Kenjirou hangját nagyon szeretem (pl Nanami - jujutsu kaisen)
2022. márc. 17. 09:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy túl híres lenne, de nagyon vagány hangja van: Tatsuhisa Suzuki.
2022. márc. 18. 23:42
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
szerintem a magyarokra gondolt.
2022. júl. 4. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!