Szerintetek ki nyerni? Teljes erejű Sakura vagy egészséges Kimimaro?
10-es
Ennyi erővel a Borutos Sakura ereje is spekuláció. Őt sem láttuk harcolni, eddig csak Shin ellen, az meg nem volt egy nagy eresztés.
Szóval értjük, hogy nagyon szereted a karakterét, de egy olyan éles harcban mint Sasuke és Naruto Isshiki ellen, nem láttuk.
Egyébként azt a hibát követed el, hogy csak az animét nézed. Ott amúgyis sok dolog ferdítve van, a power scalerek mangát (abból is a monthly kiadást) nézik, illetve a könyveket.
Nyilván most nem várom el tőled, hogy olvass ki egy könyvet, hehe. De akkor nézd meg ezt a videót, a dude szépen összefoglalja. Semmi spekuláció, only feats and facts.
És, hogy tiszta legyen, azért beszélünk adult Sakuráról, mert a kérdésben lévő "teljes erejű" kifejezés utalhat "legerősebb formájú Sakurára" is, az pedig Boruto Sakura, ő pedig blitz 1 hiteli Kimimarot, hót mindegy, hogy ez most mennyire igazságtalan vagy nem, ez van. Ezért beszélünk erről, nem azért, mert kedvencem lenne Sakura. Nem az. De attól még a tények tények. 🙏
Olvasom a mangát, abban is kb mellékszereplő.
Oké, elhisszük, hogy erre huzigalod a kis gyíkot, de hiába ír akárki akármit, ugyan azt mondod folyamatosan mintha beakadt volna a szalag
14-es, azért mondom ugyanazt, mert képtelen vagy felfogni, amit ugatok. Megpróbáltam a szádba rágni, de ha ennyire sötét vagy, akkor élj tovább az álomvilágodban. Te is ugyanazt mondogatod, mert az első alkalommal nem fogtad fel az indoklásom, így nyilván én is ugyanazt fogom mondogatni, mert próbálom veled megértetni. De látom nem megy ez neked, túl bonyolult, innentől kezdve nincs miről beszélni. Csak a személyeskedés maradt neked, mert arra van eszed, de arra már nincs, hogy értsd is, amit olvasol.
Még egyszer: magasról szarok Sakurára, nem a kedvenc karakterem semmiben. De a tények tények. Ennyi. Vergődj tovább, ha szeretnél, ezen nem fogsz változtatni.
Egyébként, ezt csak így mellékesen mondom, de szörnyű, hogy a magyarok mennyire nem tudnak power scale-elni. Itt a Gyakorin is rengeteg sötétség van, de magyar YouTubeon is sokat látom, hogy emberek az Itachi vs Madara szintjén vannak, hogy szerintük az szoros küzdelem lenne. Úgyhogy nem vagyok meglepve amúgy, hogy nem tudja itt senki, hogy Sakura valójában ilyen erős. Ami elszomorít, az az értelmi szint, hogy nyilván tényekkel, bizonyítékokkal alátámasztom minden szavam, aztán természetesen argument hiányában csak az jön, hogy Sakurára verem. Ez is nyilván azt igazolja, hogy igazam van, mert nem lehet tényekkel vitatkozni, óvodás szintű személyeskedéssel kell visszavágni. De ugyan miért nem lehet megköszönni a felvilágosítást és elfogadni, hogy ma is tanultál valamit? :D Én nem értem embereket.
Na, mindegy. Én elengedtem. 14-es! Öröm volt veled üzletelni. Kifogytál indokokból, személyeskedésbe kezdtél, ellenérveid nincsenek, antifeateket nem tudsz felmutatni, Sakura speedjére vannak featek és állítások is, amik bizonyítják, hogy Naruto és Sasuke szintjén van, ezt én prezentáltam neked, te max. úgy dönthetsz, hogy szándékosan nem fogadod el a tényeket, amihez jogod van, de igazad nem lesz tőle. Mindennek fényében magasan én nyertem a kis vitánkat és sikeresen bizonyítottam, hogy Sakura bizony ilyen erős. Ez a konklúzióm.
További szép napot! 👋
Meglátszik, hogy nincsen susuka, a kis internethuszárok itt élik ki magukat.
Az írásod stílusából egy Lol játékos lehetsz, menj inkább azt élt ki ott magad.
Igaza van az előttem szólónak. Ne told túl a kretént, mert már kicsit kínos.
A kérdésre válaszolva, Kimimaróbol nem láttunk sokat, de őt Sakura lehet legyőzné, de nem a legerősebbek között van (az erejét kivéve)
Shikamaru legyőzné, mert használná az eszét, elkapja az árnyékkal és annyi.
Lee kinyitja a 8 kaput, (ha képes rá) legyőzné
Gaara a piramissal lepecsételi
Vannak olyan karakterek akik Sakurát legyőznék, szóval nem Naruto és Sasuke alatt vab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!