Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogy lehet egyik ismerősöm...

Hogy lehet egyik ismerősöm olyan hülye hogy azt hiszi hogy az Astro Boy kopi a Naruto meg nem?

Figyelt kérdés

2022. júl. 5. 12:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%

9, 10.

A kettő anime műfaja is más (ha jól tudom) és más a megjelenítése is. :/

2022. júl. 5. 23:03
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

9-10-es pillanat, most akkor nem értem..

azt mondod, hogy ha egy animében fontos a barátság, a főszereplőnek van egy legjobb barátja akivel sok mindenen átmennek, fejlődnek, erősebbek akarnak lenni és azok is lesznek akkor az egész copy..

minden shounen animében így szokott lenni kb. pl:one piece, a kedvencem.

ott is ugyan így van mégis teljesen más mint a legtöbb anime.

ezek a tulajdonságok az alapok egy shounen animében, de a világ, a karakterek, a sztory más.

ahogy 7-es mondja minden művész inspirálódik, végül is tudnia kell mi kell a közönségnek, ha vmit szeretnek ő is hasonlót készít de nem olyat. butaság az ha a nézők horrort akarnak te meg adsz nekik vígjátékot

remélem átjön amit üzenni akarok, de lehet full butaságokat írtam le, sorry xd csak azt akartam mondani hogy nem copy

2022. júl. 6. 06:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!