Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szereted a donghuákat?

GentleRain kérdése:

Szereted a donghuákat?

Figyelt kérdés
Donghua = kínai animációs sorozatok és filmek összefoglaló neve.
ma 08:38
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagyon szeretem őket
Nem
Mi az a donghua?
5 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem elsődlegesen a nyelv nem jön be, valami rém idegesítő a kínai nyelv számomra, meg az is idegesít, hogy mondanak 2-3 szót azt a felirat meg 2 mondat

meg lehet azért, mert csak ilyenekbe néztem bele, de amiket láttam, azokban nagyon ócska humor volt, ilyen gyerek humor mint a cartoon network meséknél szoktam látni, és most nem a régi jó mesékre gondolok, hanem a mostaniakra, amiknél ténylegesen 6 éves a célközönség

pedig a sztori meg a többi elem tetszett, de a fenti dolgok miatt egyszerüen nem bírom ezeket nézni

ma 09:45
 2/3 anonim ***** válasza:
1es vagyok, kérdező ha neked bejönnek ezek, vagy akár másnak nagyon tetszik, akár írhatnátok párat ami szerintetek nagyon jó
ma 14:21
 3/3 A kérdező kommentje:

#2 Íme, amik nekem nagyon bejönnek és egyáltalán nem óvodás szintűek:

Douluo Dalu

Douluo Dalu 2: The Peerless Tang Sect (ez most fut jelenleg is)

The Daily Life of the Immortal King (az ötödik évad indul idén ősszel majd)

Mo Dao Zu Shi (A démoni kultiváció nagymestere c. regénysorozat donghua verziója)

Link Click (most indult a harmadik évada és nagyon maga az alaptörténet is)

Antidote

Thousand Autumns (sajnos eddig csak egy évados)

Zi Chuan (elvileg idén jön a folytatás)

Silent House

Start to Be a Star Today (idolos donghua és bár az idol-téma nem a kedvencem, de ez bejött)

ma 15:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!