Semmixd321 kérdése:
Mi baja van az Animék.hu nevű oldallal?
Figyelt kérdés
Mert nekem valahogy el romlott,pontosabban csak a Naruto Shippuudenes "részleggel" nagyon sok részt nem lehet megtekinteni, ez miért van? Mának is el romlott?2022. jún. 20. 23:25
1/4 A kérdező kommentje:
*részleg
2022. jún. 20. 23:29
2/4 anonim válasza:
Ha ez vigasztal, nekem soha nem is volt jó.
3/4 anonim válasza:
Amikor én néztem végig, összevissza voltak a részek, nekem nem voltak gondjaim a megtekintéssel. Most meg mondjuk, ahogy meg akartam nyitni hibaüzenetet dobott ki. Ha kutakodsz az interneten, találsz sok hasonló weboldalt és amíg ezzel nem csinálnak valamit, addig nézd máshol. Esetleg mivel videáról és indavideóról rakják át a részeket, keress külön rá. Nem tudom hol lehet a hiba. Addig is reménykedjünk, hogy helyrejön a weboldal és nézhető lesz a Naruto Shippuuden is.
4/4 anonim válasza:
Ha javaslohatom, a google keresőmotorját használd, ne az indának, se a videának a sajátját! Ugyanis hiányosan, hibásan működnek.
Videán és indán viszont biztosan megtalálod ami rajta van, ha így keresel google-n:
indavideo.hu naruto shippuuden 1.rész
videa.hu naruto shippuuden 1.rész
Vagy ahányadik rész kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!