Miért nincs mai napig szinkron ezekhez az animékhez? One piece,one punch man,fairy tail,attack on titan,jojo bizzare adventures gintama.
A szinkronizálás nem úgy készül, hogy megcsinálom és kész. Meg kell venni a sorozatot/filmet, már ha eladják, meg azokat is, amik egy csomagban vannak vele. Van, hogy nem is a japán verziót veszik meg, hanem az amerikait vagy franciát, mint az eredeti DragonBall-nál és a Pálya ördögeinél.
A várható nézettség függvényében döntik el, hogy megéri-e kifizetni a sorozatot és a szinkronizálást is.
Animék tekintetében kicsi a magyarországi piac, alig nézik őket, s azok jelentős része elutasítja a szinkront.
Hősakadémiát azért adta le a Viasat, mert benne volt egy csomagban, amit vettek, s ezért nem jön a következő évad.
Mert nálunk a török sorozatokat jobban érdekli az embereket mint az animéket mivel azt vettem észre hogy minden olyan fajta sorozatokat le tudnak szinkronizálni mert hogy olyan sokan nézik meg hogy van arra pénz megvenni de animéket meg nem?
És az mi ok arra hogy a bagugan,beyblade metal fusion master inazuma eleven,yo kai watchot ami mindegyik a cartoon networkon futot azokra volt igény mert gyerekbarát volt de amilyen animéket irtam hogy lehetne már szinkron azok már nem gyerekbarát?
Az animével az a gond, hogy nagyon sok magyar úgy gondolkodik, hogy "rajzolt? akkor gyerekeknek van".
Az említett török sorozatok pedig élőszereplősek.
Amúgy ha rákeresel pár korábbi animére, pl. yu-gi-oh-ra, akkor ott nem csak szinkronizálták, hanem egy csomó helyen átrajzolták a dolgokat, mert szerintük nem annyira gyerekeknek való volt.
Mellesleg akkor én is válaszolok a kérdésre általánosságban. Nincs igény az animékre, ami miatt nem hozzá vissza az árát.
Mellesleg én se nézném szinkronnal, vagyis még azokat se tudná megszólítani, akik ilyet néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!