Milyen olyan animeket ismertek amikben sok az olyan jelenet amiben 2 srác állandó vagy egyszeri veszekedéset egy náluk időseb b szenpai állítja le aki férfi?
Olyasmi kéne aminel tetlegessegel állítjale őket.
Pl mint Naruto vs Sasuke első majdnem párbaja a kórhazi tetőn Kakasi megszakítja vagy A3 2évad 6.részéből a vegén, racsap az egyikre.
Főleg bishonen animek lennenek jók, és rész megjelöléssel
Olyat ismerek, amelyben az egyik női vezér szakítja félbe a bandatagok veszekedését többször is, az első részekben főleg, mégpedig karddal (bár szupererő jellemzi a bandatagokat) :
K-Project.
(Közelebb áll a seinen-hez, mint a shounen animékhez.)
Kösz első az 1.javaslatnak mi a címe, fiúkat állít meg?
A K-projektet ismerem.
Olyan lenne jó, amiben az egyik felet állitjak le lefogassal megütessel.
Emlékeim szerint a Durarara első tíz részében többször pofozkodnak, van, amikor a néger szakács üt valakit, vagy őt ütlegeli valaki, már alig rémlik. (Valahol a 11-nél megálltam.) A Durarara bandacsatákról szól, nagyjából mint a K-Project, viszont a groteszkhez áll közelebb a hangulata a Durarara verekedéseknek, szóval kissé poénra veszik, közben meg komoly témákat feszeget, mint pl emberkereskedelem.
(Vagy kezd el esetleg a Tokyo Revengerst, az is bandaháborús, de annak csak az 1. részét láttam.)
Továbbá...
Clannad After Story, amely a Clannad anime második évada, nagyjából önmagában is élvezhető slive of life, viszont ez házasságról, szerelemről szól alapvetően. Az After Story évadnak az első része lényegtelen, csak baseball-oznak. A második / harmadik résztől kezdve többször is leállítja valaki a szőke hajú srácot - csak hogy az a valaki egy szupererős gyönyörű csaj.
Ugyanezen csajszi a 7. rész végén egy utcai banda három tagját páholja el, szintén néhány ütéssel, de az ütés ez esetben nem látszik, csak az, hogy V-alakban alacsonyan repülnek a bandatagok, mert ősz van.
Fejből nem tudom, mely részekben karatézza le pár másodperc alatt a srácot, valamiért nem bírja a beszólásait, de látszik, ahogy géppuskaszerűen gyepálja.
Feltételezem, nem ilyesmire gondolsz, hanem realisztikusabra, ugye?
Jobb nem jut eszembe... De ahogy látom, egyelőre másnak se.
Utolsó, őket nem igazan állitja le senki 3.fél.
Nekem olyan kéné aki nem nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!