Ha 3 hónap alatt megnéztem 120 órányi animét, akkor függő vagyok?
Figyelt kérdés
Még ha nem is, akkor is abba akarom hagyni. Ez nem élet.
Volt, hogy nem is tetszett egy anime, de akkor is végig néztem, mert amit elkezdek, azt be is fejezem.
Ez már közel nem csak szórakozásról szól. Inkább kényszeres. Akinek hasonló tapasztalata van, az hogyan állt le az animékkel?
2022. jún. 6. 20:36
11/12 anonim válasza:
Értem, nos, ha megnézel egy előzetest, amely általában fél percnyi szokott lenni, akkor is kötelező érvényűen végignézed az animét?
Én megnézek 1-2 részt, esetleg hármat, és ha még mindig tetszik, folytatom, ha nem akkor úgy veszem, mintha megnéztem volna az anime egy órányi előzetesét. :)
12/12 anonim válasza:
Szerintem minden okés ezzel. Velem is megesett hogy többet néztem egy hónap alatt mint ahány órásak benne az éjszakák összesen, de mégsem vagyok függő. Egyszerűen csak annyira tetszett az az anime hogy mindig megnéztem a kövi részt, hogy tudjam mi történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!