Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogyan szokjak le az animékről?

Hogyan szokjak le az animékről?

Figyelt kérdés
Egy 19 éves fiú vagyok és szeretnék leszokni az animékről, azért mert függő vagyok. Szinte több órát azt nézem, és néha olyan vágyam van, hogy olyan legyek, mint xy személy az animéből mert népszerű, vagy jó a személyisége stb.. Régen nem néztem animét, a haverjaim vezettek rá, de eldöntöttem, hogy a legjobb formám szeretnék lenni, és kiiktatni az animét az életemből örökre. Csupán 10 perc múlva elvonásaim voltak, és elkezdtem megnézni utána egy részt. Tudom, hogy hirtelen abbahagyni nem lehet, de szeretném. Kérhetnék segítséget? Nagyon nem is sportolok már, csak animézek szóval nehéz lesz, mert sok jó sorozat van meg minden meg jó emlékeim is vannak, meg tanulságos de abba kell hagynom.
2022. jún. 5. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Foglald el magad mással. Esetleg sportolj újra. Hasznosabb is
2022. jún. 5. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Arra kell rájönnöd, hogy mi elől menekülsz a függésbe, mi okozza a stresszt. A háttérben lelki okok állnak, ami nálad az animék túlzott nézésében mutatkozik meg. Ha a kiváltó okokat sikerül kezelni, akkor újból normális mértékben tudsz ilyesmiket nézni.
2022. jún. 6. 08:37
 3/4 Drakula ***** válasza:
100%
Nem lehetne hogy inkább megszabsz valami határt magadnak?
2022. jún. 6. 12:28
 4/4 A kérdező kommentje:

#3/3

Az is igaz

2022. jún. 7. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!