Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak szerintem baromi jók...

Csak szerintem baromi jók ezek a ruhák az anime lányokon?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Való életben is hordhatnának ilyesmiket a csajok. Tök jól néznek ki. Főleg a sárga rucis-sapkás szett!

2022. máj. 16. 19:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem szóltam bele... Nem is szólok. Csak sajnálom, hogy ez a felfogás beleégett egyesekbe. Az, hogy valakinek így jó, és hogy valakinek látszatra jó, de képtelen változtatni, nagyon nem ugyanaz. Hiszen többnyire, ezért mondják az emberek, hogy "így jó", mert tenni a jobbért munkával jár, ergo nehéz, ezért inkább megtartják ezt a látszat "így jó" kényelmi állapotot.
2022. máj. 17. 15:04
 12/15 anonim válasza:
86%
Az itt a baj, hogy csak animés rajzokon néz ki jól. 🥲
2022. máj. 17. 16:12
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet.
2022. máj. 17. 16:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahhj most ne agyaljatok már azon, hogy ki küzköd fogyási problémákkal meg ki mit gondol a test alakjáról... megvan mindenkinek a saját vélyeménye és kész. Itt a kérdés arra válaszoljatok. Ezek a ruhák baromi jól néznének ki lányokon szerintem. Legalábbis én ezt gondolom. Aki nem az nem. Ez van.🙂
2022. máj. 17. 19:36
 15/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

keleten sokan oltoznek igy es nem csak modelek hanem mindennapokban is,

persze ok nem esznek semmit sose igazan levegovel elnek

de megse tulzottan sovany a legtobb

hirtelen sajnos nem talaltam olyan anime kepeket amiken teltebb de szep lanykak vannak

pedig ugyanolyan egeszseges es szep az is

Mindenkinek mas a teste, vagyis egy formas, szelesebb csipo, gombojubb fenek nagyobb mellu lany ha lefogyna csunyabb lenne es betegebb lenne, miert lenne akkor elvaras hogy par embernek megfeleljen mikor a tobbsegnek nem ir tetszene

napjaink boidalja egeszen kozel kerult a regi venuskepekhez

vagyis fontos a ferfiaknak a szeles csipo, comb es mell

nem pedig a vekonysag

2022. júl. 4. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!