Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak szerintem baromi jók...

Csak szerintem baromi jók ezek a ruhák az anime lányokon?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Való életben is hordhatnának ilyesmiket a csajok. Tök jól néznek ki. Főleg a sárga rucis-sapkás szett!

2022. máj. 16. 19:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Uhh étek télleg szuper jól néznek ki!
2022. máj. 16. 19:54
 2/15 A kérdező kommentje:
Ugye? :D
2022. máj. 16. 19:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Kéne venni valahol ilyen ruhákat 🤔 :D
2022. máj. 16. 19:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó ruha nem tetszik, de a többi tényleg király. Főleg a 2.
2022. máj. 16. 20:04
 5/15 A kérdező kommentje:

Sajnálom amúgy, hogy sokan nem mernek ilyesmit hordani, mint pl ami az első linken van, mert szégyellik... Túl feltűnő.

Egy csaj ismerősöm van, aki hasonlókat viselt. Mindig megdícsértem, hogy milyen jól mutat benne :)

Szval csak bátran lányok!

2022. máj. 16. 20:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ja ezek tényleg jól néznek ki, csak ahhoz az is kell, hogy a lánynak jó alakja legyen. Mert ha nincs jó alakja (senkit nem akarok megbántani) akkor szerintem nem állna jól. De baromi jól néznek ki és esküszöm, hogy minden lánynak ilyet kéne hordania.
2022. máj. 16. 21:40
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát igaz. Ebből következik, hogy mindenkinek sportolnia kéne napi 1 órát legalább, de azt intenzíven. Sokkalta szebb világot élnénk, szó szerint :)
2022. máj. 16. 21:49
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

az alak sok mindentől függhet, van aki hiába sportol és még szinte éhezteti magát nem fogy, van ilyen ismerősöm! van akinek olyan betegsége van hogy nem tud sportolni van csak jönnek fel a kilók pl pajzsmirigy betegség! szóval sztem ne dumálj így erről ha nem tudsz semmit! és valószínűleg vékony vagy azért mondod ezt, de ne hidd h mindenki az ilyen piszkafákat szereti, a való életben rengetegen inkább a teltebbeket választják, csak mondom :/

"Sokkalta szebb világot élnénk, szó szerint :)"

akkor is ha nem szólnál bele abba h mások mit csinálnak :)

pontozzatok le ha szeretnétek, de sztem ne szólj bele ebbe:/

2022. máj. 17. 06:56
 9/15 A kérdező kommentje:

Nyilvan tisztában vagyok vele, hogy vannak pajzsmirigy problémákkal küzdő emberek. Nekem is vannak olyan ismerőseim. Őket aláírom, hogy nem tehetnek róla.

Viszont arról nem tudsz lebeszélni, hogy a többség igenis tehetne azért, hogy jól nézzen ki.

És igen jól gondolod, vékony vagyok. Bár én inkább úgy fogalmaznék, hogy sportos. Nagyon sok munkát fektettem bele, hogy úgy nézzek ki most, ahogy. Nem az éheztetestől fognak lefogyni, hanem az étrendjükön kell változtatni nagy mértékben. Bár erre az emberek nagyrésze képtelen, mert nem elég eltökélt ilyenhez, hogy pl csak vizet igyon, esetleg teát, ne egyen cukrot, pótolja gyümölcsökkel stb.

És nem kell azonnal személyeskedni, egyszerűen fogadd el, hogy amit fentebb leírtam az egy tény.

2022. máj. 17. 11:04
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
és ha valakinek így jó? miért szólsz bele?
2022. máj. 17. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!