AnimeDrive oldalról hogy tudok letölteni?
Szia!
Fiók nélkül lejátszhatóak a videók?
Ha igen, akkor küldd el privátban a videót, amit le szeretnél tölteni, és ránézek.
A második válaszoló vagyok.
Megnéztem egy videót, amit ide töltöttek fel, már nem emlékszem, hogy mi volt a címe, valamilyen furcsán Japán címe volt, és azt a Video Download helper simán letöltötte az elérhető legmagasabb minőségben, Chrome alatt. A Chrome webáruházból letölthető, de létezik Firefoxhoz is.
Mivel régi a poszt így nem releváns, de ha esetleg ide érkezne valaki akkor a lejátszó jobb alsó sarkában a teljes képernyő gombtól balra található a letöltés gomb.
Üdv.: AnimeDrive fejlesztője.
Szerintem azért bizonytalan a kérdező mert nálam (is) láthatatlanok az alsó gombok - feltételezem, böngészőfüggő.
Épp ezért,
kérdező,
azt tudom javasolni, húzd a kurzort / egérnyilat a video jobb alsó sarkához, és onnan lassan húzd balra a nyilat. Erre villannak fel számomra a máskülönben nálam láthatatlan ikonok, pl teljes képernyőre nagyítás ikonja, aztán a letöltés, meg a beállítás ikoknjai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!