Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szoktatok mangát "szinkronizál...

Szoktatok mangát "szinkronizálni" fejben?

Figyelt kérdés

Amikor mangát olvasok, akkor időnként eszembe jut, hogy milyen hangot adjak egy karakternek fejben. És akkor már azon a hangon "hallom" őt. Időnként előfordul, hogy lecserélem az adott hangot.

Azokkal a karakterekkel persze nehéz dolgom van, akik az anime verzióban is külön szinkron hangot kaptak. Pl. Jagami Light-ot a Death Note mangában Kolovratnik Krisztián hangján hallom a fejemben. De például a Dragon Ball Super mangában Granolának már én választok hangot, ugyanis nem készült még anime verzió a történetből... Ha akarom, adhatok neki egy konkrét szinkrongot is, amit valahol hallottam, vagy kitalálhatok egy teljesen újat is.

Ez csak az én szórakozásom, vagy más is csinálja ezt?

2022. máj. 11. 19:19
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A kreativitás sose hátrány, sőt... Hiánycikk, hogy úgy mondjam. Egészségedre! Én is szoktam, bár a japán szinkronhangoktól sokszor azért szakadok el nehezen, mert többnyire minőségiek és karakteresek.
2022. máj. 14. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!