Mi a különbség a demon slayer Kimetsu no Yaiba: Mugen Ressha-hen és a Mugen train közt?
Sokszor volt hasonló kérdés. Tehát az 1. évad után kijött egy film Mugen Train/ Mugen Ressha (Végtelen vonat) néven. Utána elkezdődött a 2. évad ami két fejezetből állt. Az 1. fejezet a Mugen Train/ Mugen Ressha arc (Végtelen vonat fejezet) ami tulajdonképpen a film csak részekre bontva, illetve azt hiszem csak az első részben vannak új jelenetek amik nincsenek a filmben de a többi egy az egyben a film.
A 2. évad 2. fejezete az Entertaiment District arc (nem tudom magyarul pontosan micsoda. Szórakozó negyed/ vöröslámpás negyed fejezet?) ami már teljesen új.
Majd azt hiszem jövőre jön a 3. évad Swordsmith Village néven.
A valóság kedvéért, minden részben van új jelenet, csak nem relevánsak. Még az első rész ismerete sem fontos a film, illetve történet szempontjából.
Én a filmet ajánlom. A sorozatra darabolás szerintem nem sikerült túl jól, főleg a felhigított új jelenetek miatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!