Mi a különbség a bl a yaoi és a shounen ai között?
BL=Boys Love, japánra lefordítva shounen ai, bár már nagyon egykalap alá veszik a yaoit és a shounen ait, ezért csak BL-nek hívják mindazt, amiben fiúxfiú kapcsolat van.
Én mondjuk a sorozatoknál a bl szót használom, animéknél, mangáknál a yaoit vagy a shounen ait
csak gondoltam legyen egy kis fogalom tisztázás, remélem valamennyire segíthettem ^^ (bocsi ha nem)
3as, a videóban a srác nagyon kever, egyáltalán nem vágja a dolgokat, a yaoi/shounen ai úgy van, ahogy 1es leírta
2es voltam
nem, ez így van, ti keveritek. ez a srác régóta benne van ebben a témában.
idővel egybefolytak ezek a kifejezések de eredetileg így voltak. mondhatsz ami takarsz és nyugodtan pontozz le de ez akkor is így van! nem tudom te mekkora anime tudással rendelkezel és mennyire értesz hozzá de ez a srác biztos hogy jobban tudja. fogadd el.
(nem kellett volna am az előzőt se lepontozni attól mert rosszul tudjátok)
Most a given az yaoi és a super lovers shounen ai? :D
A halál fog ennek igazat adni, ha annyira el van tévedve, hogy ezt sem tudja behatárolni én nem hinnék neki. Én is úgy beszéltem, mint tapasztalt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!