Mi a különbség a 2002-es és a 2006-os Kanon anime között?
Egymás remake-jei, mint volt az FMA-nál? Vagy a 2006-os folytatása a másiknak? Felújítás?
Melyiket érdemes megnézni? (Nagyon szeretem a Key animéket, csak feltűnt, hogy ebből kettő is van.)
A két FMA anime nem egymás remake-jei. A 2003-as nagyrészt az anime készítőinek agyszüleménye, míg a 2009-es az eredeti sztori adaptációja.
A 2002-es és a 2006-os Kanon is nagyjából ugyanaz a sztori, csak más-más stúdió adaptálta ugyanazt a visual novelt. Vizuálisan a 2006-os jobb. Sztori szempontjából igazából mindegy, hogy melyiket nézed meg. A rajongók szerint mindkettőt érdemes megnézni, hogy teljesebb képet kapj, de ahogy én hallom, rengetegen csak a 2006-os verziót nézték meg.
Köszi. :D
Tulajdonképpen így értettem én is a remake-t, csak nem biztos, hogy jó szót használtam rá. Nagyjából tisztában vagyok a két FMA körülötti művelettel.
Amúgy szerintem mind a kettőt meg fogom nézni. Érdekel a sztori, ha az egyik tetszik, miért hagyjam ki a másikat? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!