Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Vannak még ilyen "tiszta"...

Vannak még ilyen "tiszta" lányok, mint az alábbi animékben?

Figyelt kérdés

Pl.: Death Note-ban Misza, Vagy AoT-ben Historia, Sankarea-ban Rea.

Mindegyikük naív, ártatlan, rendkívül kedves egyéniség. Ti ismertek ilyen lányt a közvetlen környezetetekben? Egy rájuk hasonlító ismerősöm sincs. Mai lányok taktikáznak, isznak, depisek, nem valami életvidámak. Tisztelet a kivételnek persze...

Ui.: Szándékosan nem Párkapcsolat témába írtam a kérdést, itt ismerik az emberek az animéket.

2022. ápr. 24. 11:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

#9-es nem értek egyet. Ha a szerelmet nem is lehet fenntartani, de a jellem nem változik. Egy bizonyos kor után teljesen kialakul az illető személyisége. Az, hogy veled kapcsolatban egy lány, nem őszinte érzelmeket tanúsított, a te hiszékenységednek tudható be.

Ellenpéldaként, láthatod, hogy írtak itt kedves lányok. Nem hinném, hogy valaki a lelki problémákkal, vagy a "tisztaságával" (hülyén hangzik, de nem tudom máshogy megfogalmazni :D) viccelne.

2022. ápr. 24. 22:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem ártana világosabbá tenni, hogy mit értesz tiszta és ártatlan alatt. Ha Misát, akkor nagyon eltérő a fogalomtárunk.

Egyébként ketten ugranak be, akikre nagyjából passzol a leírásod, bár inni néhanapján isznak, nem tudom, ez 20+ éves fejjel problémás-e a szemedben. Magamat "ártatlannak" tartom abban az értelemben, hogy jóindulatú és ártalmatlan vagyok, de stílusra inkább szemtelen, szükség esetén nyers. Plusz a "depis" (szintén pontosításra szoruló) oldalam is megvan, de ez nem hinném, hogy felróható egy embernek, senki nem akar az lenni.

2022. ápr. 26. 23:58
 13/20 anonim ***** válasza:
46%
Ékes baszod agyadra ment a hülye anime
2022. ápr. 27. 00:10
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát igen, nem árt pontosítani, milyenre vagy kíváncsi, mert így nem biztos, hogy nálad, kérdező, betalál, akikre én gondolok, de próba-szerencse alapon megnézheted, ha szeretnéd ezeket:

- Kashimashi anime:

leszbikus kamasz szerelmi soksög. Már régen láttam, Tomari-chan maradt meg az emlékezetemben, nagyon édes, vágyódó, széplelkű lány karakter... Csak arra emlékszem, hogy sírtam miatta (férfiként!), viszont van speciál, alternatív befejezéssel, ami egy alter befejező rész, eltérő zárással.

- Kokoro connect + Kokoro Connect Michi Random:

testcserés (genderbender), gondolatolvasós anime, de ehhez érettebb lélek kell és minimum 16 éves kor, hogy mélységében átmenjen a teljes mondanivalója. Nagykamaszok felgyorsított jellemfejlődése áll a középpontban.

Az összes karakter emberies, a srácok is, meg a 3 lány, de a szívemhez Inaban áll a legközelebb, bár mivel nagykamaszok, szexuálisan is izgatottak persze, de romantikus lelkűek is.

Iori is érdekes jellem, ő viszont folyton hazudik önmagának, mert hányattatott az élete, és olykor eléggé komoran, depisen tud megnyilvánulni.

Nem szokványos anime, az egyik nagy kedvencem, kifejezetten lélektani, plusz paranormális jelenségekkel kiegészítve.

- Air: egy beteg, 10 évesforma kislányról szól, aki apránként haldoklik, azonban az élni akarás vágyával. Megható történet evvel a széplelkű édes kislánnyal. KEY (Maeda Jun) anime, ő írta a Clannad-ot és az Angel Beats-et is, meg a Charlotte-t. (Az Angel Beats-bena végefelé lesz meglepő, az egyik női szereplő tekintetében is, hatalmas anime!! A Clannad-ból meg inkább a 2.lvadot ajánlom, amely házasságról szól, asszem Nagise a lány neve és szép lelkűnek rémlik, végül is lehet kezdeni a 2. évadával is, legfeljebb nem fogsz mindent érteni az első évad nélkül.)

Visszatérve a zAIR anime sorozatra: Misuzu az a lány, akit mint egy kicsnesdoboz az ember a szívéhez szorítaná megölelné, vigyázna rá. Pedig nagyon erős akar lenni, hatalmas az életre való vágya. A fizikai ereje sajnos annál kevesebb.

- Byousoku 5 centimeter: Shinaki Makoto remekműve, gyönyörű grafikával. Anime mozi. Tiszta lelkű kamaszfiú és kamaszlány szomorkás szerelmi története.

- Toki wo kakeru shoujo: anime mozi, régen láttam, csak az rémlik, hogy észrevételnül szerelmes lesz a lány, és a végén megható lesz az egész.

- Dears: anime sorozat, Ren egy űrből ékrezett széplány, aki szerény és bár kicsit pajzán, viszont hűséges szerető, kicsit butuska lány, de nagyon aranyos és nagyon bájos, szerethető. A neve Nuklát jelent, ugyanis nullszériás butuska robot lány szegényke, ugyanakkor nagyon is szerethető.

- És ha már megható robotlányok, életemben először sírtam női roboton, amikor ezt láttam:

Planetarian - Chiisana Hosni no Yume, minisorozat.

- Popotan: szomorkás anime, végig ecchi egyébként (szinte minden részben fürdenek - cicik villogtatása), azonban a csak nőnemű tagokból álló családban mindenki tiszta lelkűnek tűnik számomra a kislánytól az anyukáig, akik folyton szomorúak, mert bárkivel barátkoznak össze, és bárkibe szeretnek bele, mindig kénytelenek elválni tőlük, mert hívja őket az időgép házikó minden rész végén, térugrása és időugrásra...

És végül, de nem utolsó sorban egy zseniális anime:

Ha nyitott vagy lelkileg extrém, pszichotikus animére is, és ha 16 feletti vagy, akkor egy elmebeteg animét is megemlítek, amiben bár a huszonéves csaj sajnos yandere, pszichopata, gyilkol a szerelméért, és megzakkant az elméje, viszont akit szeret, azért szereti, mert végtelenül tiszta.

Na ha ehhez az animéhez felnősz (vagy már most befogadó volnál rá), akkor megtudod, hogy a tsizta lelkűekért akár elmebeteggé is képesek válni egyesek úgy, hogy egymást ölik érte, hideg fejjel.

Nagyon beteg anime, csak erős idegzetűeknek!:

- Happy Sugar Life.

2022. ápr. 27. 01:49
 15/20 anonim ***** válasza:
69%

Ja, és egyszer régen félbehagytam egy szép történetet, gyönyörű grafikával:

- Nagi no Asukara.

Egy fiú és egy lány szerelme is megjelenik benne, hányattatot szerelem, állítólag happy end, nem tudom, a közepénél félbehagytam, pedig tetszett, csak nekem általában soknak tűnik egy 20+ részes évad, na meg emlékeim szerint valahogy egyhelyben toporog az anime a közepe táján.

2022. ápr. 27. 01:57
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az anime ajánlásokat! Egyébként sokan félreértettek Miszával. Inkább kisugárzásra értettem. Tehát olyan a csaj, hogy szívesen vagy vele, mert jó kedvű, rád is átterjed a jókedvre. Ha nem úgy alakult volna az élete mint az animeben, elképzelhető, hogy egy tök szerethető lány lenne mindenki számára. Persze, van akit idegesit, engem személyszerint felemel a hangulata.

Na de mégegyszer mondom, hogy akkor Historiat vagy Reat vegyétek figyelembe. Az ő karaktereiket is szintúgy szeretem, ha nem jobban. Talán a kedvencem Historia.

2022. ápr. 27. 08:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Historiát is figyelembe vettem, de számomra így sem teljesen világos, hogy miben látod a tisztaságát.
2022. ápr. 27. 13:52
 18/20 anonim ***** válasza:
82%
Rövid válasz: Igen, léteznek. Hosszabb válasz: Nem ritka az ilyen lány, csak az ilyenek általában nem töltenek fel instagramra meg egyéb oldalakra magamutogatós képeket. Nekem személy szerint nincs is instagrammom, facebookom is csak azért, mert muszáj, de nem töltök fel egy profilképnél többet magamról. Amúgy meg ne általánosíts azzal, hogy azt mondod, hogy a mai lányok iszákosak, depisek, nem életvidámak, és "taktikáznak", mert ez egyáltalán nem igaz. Nem fogok leállni kötekedni, de a "szépen becsomagolt" lányok sem hordják mind fent az orrukat, ez megint egy általánosítás csak, pont amikor sok nő azt mondja, hogy a mai pasiknak csak a szex számít. Elég kiégett embernek kell lenni ehhez a véleményhez, szörnyen sajnálom a helyzetedet, tényleg. Lehet, hogy neked ilyen az ismeretségi köröd, de akkor meg tágítani kell ezt a kört, és fogsz találni normális lányt. Illetve, értem, hogy van valamiféle eszményi képed az animék alapján, Historiát én is nagyon szeretem például, de azt ne felejtsd el, hogy ezeket előre megírták, a lépéseiket, döntéseiket, helyzeteiket, jellemüket, mindent megírtak nekik, valamilyen szinten archetípusokat jelenítenek meg a történetek alkotói, innentől kezdve nem lehet animekaraktereket valós emberekhez hasonlítani. Úgy gondolom, hogy mindenkinek megvan a saját maga "lelki fénye és sötétsége", minden attól függ, hogy milyen helyzetben van, milyen életútja volt, hogyan reagált a dolgaira, és ki kinek mit mutat meg magából, mert egy FB profil meg egy utcai találkozás alapján senkinek a személyiségét nem fogod teljesen megismerni. Nincsenek a valóságban ilyen végletes személyiségek, minden azon múlik, hogy te hogyan viszonyulsz a másikhoz, és ami nem szimpatikus benne, azt kompenzálja-e a többi jó tulajdonsága. Összességében szerintem a mai kapcsolatok azért mennek hamar tönkre, főleg a fiatal korosztályban, mert mindenki a -adott esetben- Historiát várja meg a herceget a fehér lovon, és mert mindenkinek van egy eszményi képe arról, hogy milyennek kellene lennie a másiknak, miket kellene csinálnia, és nem akar vagy tud alkalmazkodni ahhoz, ha a várakozások nem teljesen találkoznak a valósággal. A másik, hogy "a régen minden jobb volt" mondás egyáltalán nem igaz. Én úgy gondolom, hogy az emberek mindig is ugyanolyanok voltak, a különböző korok, eszmék, más-más elvárásokat támasztottak és helyzeteket állítottak, ez pedig más-más oldalát kívánta meg az adott kor embereinek. Régen is voltak lelkileg tiszta lányok és fiúk, és ma is vannak, csak csupán nagyobb a népesség, megváltozott a kommunikáció, és az emberek kevésbé találják meg egymást, de nem kell feladni.
2022. máj. 4. 23:53
 19/20 anonim ***** válasza:
25%
A Fruits Basketben Honda Toru pont ilyen.
2022. máj. 5. 11:28
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ilyen barátnőm, muszlim, teljes mértékben ártatlan és jó lány.
2023. jan. 21. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!