Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Vannak még ilyen "tiszta"...

Vannak még ilyen "tiszta" lányok, mint az alábbi animékben?

Figyelt kérdés

Pl.: Death Note-ban Misza, Vagy AoT-ben Historia, Sankarea-ban Rea.

Mindegyikük naív, ártatlan, rendkívül kedves egyéniség. Ti ismertek ilyen lányt a közvetlen környezetetekben? Egy rájuk hasonlító ismerősöm sincs. Mai lányok taktikáznak, isznak, depisek, nem valami életvidámak. Tisztelet a kivételnek persze...

Ui.: Szándékosan nem Párkapcsolat témába írtam a kérdést, itt ismerik az emberek az animéket.

2022. ápr. 24. 11:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Misa mint ártatlan? Jó vicc....Egy számító kis dög, gyilkos, aki simán rámászik a kiszemeltjére: nem ártatlan hanem buta bizonyos módon.
2022. ápr. 24. 11:58
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem a kérdésre válaszoltál. De akkor őt hagyd figyelmen kívül. Talán rossz példa volt.
2022. ápr. 24. 12:12
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem kötözködésből írtam, de az a típus akit te keresel nem tiszta, hanem naív, buta, jó csomagolásban. Tipikus faszi-fantázia: Legyen egy szexi cukiság a csaj, de elég ostoba is hogy könnyen kapható legyen. A valóságban kismillió ilyen lány van (az ostoba részt kivéve): őket nem szokták észrevenni a fiúk. Mert túl szerények, csendesek, és mert nincs kirakatban a mellük-seggük. Utóbbi hiánya miatt nem veszed észre te sem őket.
2022. ápr. 24. 12:20
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Jaa, és még rém fontos elvárás: cuki mosollyal tűrjön minden marhaságot, és legyen hálás ha néhanapján törődnek vele.. És ja, szerencsére egyre kevesebb az ilyen lábtörlő típusú csaj, de még mindig sok van aki semmibe sem veszi önmagát.
2022. ápr. 24. 12:23
 5/20 A kérdező kommentje:

Valami nagyon zavar téged a fiúkban. De fel kell hívjam a figyelmed, hogy általánosítasz. Nem kell, hogy a csaj ostoba legyen, sőt...

Illetve semmi testiséget nem gondoltam a kérdésembe, ezt te tetted hozzá.

Én csakis kizárólag személyiségről, jellemről beszéltem. Az, hogy nem kötözködésből írod, nehezen jön le, mert az írási stílusod elég bicskanyitogató. Pont erről beszéltem, hogy sok az olyan típusú csaj, mint amilyen te is vagy.

Azt jól látod, hogy a "szépen csomagolt" csajokra, ahogyan írtad felfigyelünk, azonban éppen ez a problémám, hogy ők úgy fent hordják az orrukat, bele esik az eső.

A kérdés mindenesetre csak annyi volt, hogy a környezetedben ismersz, a fentibbeknek megfelelő lányt.

2022. ápr. 24. 13:02
 6/20 anonim ***** válasza:
95%
Én ismerek egy ilyen lányt. Mindig mosolyog és néha vannak gyerekes dolgai csak tudod az a szomorú, hogy ez látszat. Belül eléggé össze van törve és azért menekül a gyerekes kis világába. Sorra öleli a boltokban a cuki plüss állatokat csak azért mert szeretetre vágyik.
2022. ápr. 24. 13:07
 7/20 A kérdező kommentje:
Utsó, sajnálom. Remélem, azért ehhez nem az kell, hogy össze legyen törve belül a lány. Mert ha belegondolok akkor Historia és Rea története is eléggé beteg.
2022. ápr. 24. 13:25
 8/20 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a legtöbb ilyen lány össze van törve lelkileg. Mármint... Én például hasonló vagyok azt hiszem, legalábbis mondták már páran, s én is sok szaron mentem keresztül. És az elsővel egyet értve, engem is sokan kihasználtak, és próbáltak vezetni, ahogy bírtak, pedig nem vagyok ostoba csak szeretethiányos.
2022. ápr. 24. 14:13
 9/20 anonim ***** válasza:
22%
Amúgy a való életben csak addig ilyen cuki egy lány, mig szerelmes beléd utána hazisárkánnyá változik. Tapasztalat.
2022. ápr. 24. 18:11
 10/20 anonim ***** válasza:
71%
Én is tiszta vagyok. Nem vagyok egy bunkó fajta. De azért meg kell hagyni tényleg ritka az ilyen lány.
2022. ápr. 24. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!