Vannak még ilyen "tiszta" lányok, mint az alábbi animékben?
Pl.: Death Note-ban Misza, Vagy AoT-ben Historia, Sankarea-ban Rea.
Mindegyikük naív, ártatlan, rendkívül kedves egyéniség. Ti ismertek ilyen lányt a közvetlen környezetetekben? Egy rájuk hasonlító ismerősöm sincs. Mai lányok taktikáznak, isznak, depisek, nem valami életvidámak. Tisztelet a kivételnek persze...
Ui.: Szándékosan nem Párkapcsolat témába írtam a kérdést, itt ismerik az emberek az animéket.
Valami nagyon zavar téged a fiúkban. De fel kell hívjam a figyelmed, hogy általánosítasz. Nem kell, hogy a csaj ostoba legyen, sőt...
Illetve semmi testiséget nem gondoltam a kérdésembe, ezt te tetted hozzá.
Én csakis kizárólag személyiségről, jellemről beszéltem. Az, hogy nem kötözködésből írod, nehezen jön le, mert az írási stílusod elég bicskanyitogató. Pont erről beszéltem, hogy sok az olyan típusú csaj, mint amilyen te is vagy.
Azt jól látod, hogy a "szépen csomagolt" csajokra, ahogyan írtad felfigyelünk, azonban éppen ez a problémám, hogy ők úgy fent hordják az orrukat, bele esik az eső.
A kérdés mindenesetre csak annyi volt, hogy a környezetedben ismersz, a fentibbeknek megfelelő lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!