Mièrt hallok az animèkben csak egy 1-2 trágár szót mindig, talán a japán nyelvben nincs káromkodás?
Ugyanazok ismètlődnek mindig, de azok közül egyik sem kiakasztó.
Sosem hallottam ehhez fogható szöveget animèben:
I don't give a f**k. But whait... where is your mother***ker boyfriend? Tell me, because, I want my f**king money.
Hihetetlen, hogy a japánok perverz, undorító hentai animèket csinálnak, de ilyen amerikai gengszter szöveget nem lőnek el.
Ez azért érdekes, mert a japán nyelv úgy tudom nagyon gazdag szókincsben. Majd meg is akarok tanulni japánul.
De nagyon érdekes, hogy ha most jól értem, akkor nincs nagyon szavuk a káromkodásra?
Vajon mit szólna egy japán ha pl. megtanulna magyarul. :D A magyar nyelvvel eléggé lehet káromkodni...
A magyar sorozatok sincsenek tele karomkodassal, barmennyire is sokfelekeppen tudunk valakit elkuldeni melegebb eghajlatra. Amelyik meg tele van, az olyan igenytelen is. Egy nyelv nem a tragar szavaktol lesz gazdag szokincsu szerintem. De tenyleg kar kivesezni.
Ha amerikai gengszter szovegre vagysz, akkor nezz amerikai genszteres sorikat. Vagy csapj fel nyelvesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!