A lentiek alapján keresek animéket! (?)
Sziasztok! Nagyon sok animét láttam már, de most hetek óta elhanyagoltam és nem néztem egyet sem. Ennek az az oka, hogy egyszerűen nem találok olyat ami érdekelne, így hozzátok fordulok hátha valaki tud ajánlani az alábbiak alapján.
Nos, most inkább valami romantikusabbra gondoltam, de ne arról szóljon a történet teljesen, hogy Jancsika és Julika egymásba szeret és ennyi. Inkább olyan fajtát keresek ami hasonlít a Nana animére. Van egy alap története (például iskola) és ott állandó események vannak és esetleg az megfűszerezve egy kis romantikával.
A másik fajta amire nagyon vevő vagyok (ha egyel talán van ilyen) az valamilyen tábor, kollégium vagy netán utazásos történetű anime.
Spy x Family - tudom ajánlani a mostani szezonból. akció, romatika, vicces. De nem a romatika van a középpontban.
Sekai Saikou no Ansatsusha, Isekai Kizoku ni Tensei suru - ez is akció, romantika, bérgyilkosos. Itt sem a romantika van központban.
Vinland Saga - utazós, vikinges
Senjou no Valkyria - akció, romantika , tankos-háborús, utazós
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!