Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A lentiek alapján keresek...

A lentiek alapján keresek animéket! (?)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon sok animét láttam már, de most hetek óta elhanyagoltam és nem néztem egyet sem. Ennek az az oka, hogy egyszerűen nem találok olyat ami érdekelne, így hozzátok fordulok hátha valaki tud ajánlani az alábbiak alapján.

Nos, most inkább valami romantikusabbra gondoltam, de ne arról szóljon a történet teljesen, hogy Jancsika és Julika egymásba szeret és ennyi. Inkább olyan fajtát keresek ami hasonlít a Nana animére. Van egy alap története (például iskola) és ott állandó események vannak és esetleg az megfűszerezve egy kis romantikával.

A másik fajta amire nagyon vevő vagyok (ha egyel talán van ilyen) az valamilyen tábor, kollégium vagy netán utazásos történetű anime.

2022. ápr. 20. 21:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az első leírásodra a Given szerintem tökéletesen illik. Romantikus, de közben mégsem csak erről szól. Én imádom. :)
2022. ápr. 20. 22:13
 2/13 anonim ***** válasza:
27%
#1 De az nem Jancsi és Julika, hanem Jancsi és Pistike, nem?
2022. ápr. 20. 22:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
De, de ettől függetlenül nagyon is ajánlom. Szerintem kár lenne csak azért mellőzni mert nem egy heteró pár van a középpontban.
2022. ápr. 20. 22:56
 4/13 A kérdező kommentje:
#1 uh rengetegszer újra néztem, imádom a yaoikat:)
2022. ápr. 21. 00:01
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Ajánlanám, amik szerintem tetszeni fognak, bár lehet már láttad őket:

Sakura-sou no Pet na Kanojo

Hyouka

Anohana

Byousoku 5 Centimeter (movie)

2022. ápr. 21. 03:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
#3 Én is szeretem a BL-t, nem azért írtam, csak azt hittem a kérdező hetero animét keres :D
2022. ápr. 21. 07:33
 7/13 anonim ***** válasza:
61%

SAO

mondjuk eleg hosszu es neha lapos de az elso evad nagyon jo

2022. ápr. 21. 11:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
#6 Semmi gond. Én a nana példa miatt gondoltam, hogy nem csak a heteró animék lesznek a jók. :D Ja, és kérdező valahogy gondoltam hogy már láttad, hisz azért ismertebb anime. No nem baj. :D
2022. ápr. 21. 17:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Beastars
2022. ápr. 21. 23:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Jóból mondom, ha valóban sokat láttál, egyszerűbb, ha mutatsz listát, ne írjunk feleslegesen olyat, amit már láttál.

- Romantikus:

Egy eléggé elvont, kissé véres és lélektani, 16 éves kor feletti jutott eszembe, nagyon elborult, yandere romantika:

Happy Sugar Life. A szeretetről szól, annak különféle, többnyire torz és szélsőséges megéléseiről és értelmezéséről.

Kokoro Connect + Kokoro Connect Michi Random: lélektani, borongós hangulatú, érett lelkületet igénylő elgondolkodtató anime, genged-benderrel (testcserék), gondolatolvasással, enyhén paranormális slice of life. Nagykamaszok a szereplők, akad benne romantika is, de ez nem kifejezetten romantikus, viszont értékes mű, ha esetleg nem ismered, meleg szívvel ajánlom.

Kashimashi: shoujo ai (leszbi szerelemi sokszög, iskolai, hétköznapi).

- Utazósak:

Shoujo Shuumatsu Ryokou. (Nincs sztori, hangulat anime.)

Kamisama Inai Nichijoubi. (Dark fantasy, időnként városról városra utaznak.)

Made in Abyss. (Barlangász - ha ezt is utazódnak veszed; kaland anime. Eleinte gyerekesnek látszik, viszont egyre inkább 16+, elvont, groteszk, olykor nehezen emészthetű jellegű, lélektani; a föld mélyére hatoló barlangász gyerekekről szól. Az anime mozijai közül a harmadik sorszámú folytatja a sorozatot.)

Esetleg próbáld meg a Grisaia anime univerzum sorozatait is, a Rakuen-ben katonaélet a központi, a többi kicsit más.

- Táborszerű:

Gakkou Gurashi. (Kihalt suliban kvázi tábori túlélő élet folyik. Posztapokaliptikus, már csak zombik tengenek-lengenek a néhány lányon kívül.)

2022. ápr. 22. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!