Csak szerintem néznek ki borzalmasan ezek az új tipusú, CGI animék?
CGIből kevés jót lát az ember
Shinigami Bocchan to Kuro Maid vagy a Beastars-t tudnám említeni, amiben nem volt zavaró a CGI
teljesen más hatása van a CGI animének, ezért nem szeretném, hogy nagyon elterjedne
A CGI olcsóbb, mint a sima rajz. Általában ezért használják.
Szóval egy olyan animétől, aminél még a kinézetre sincs elég pénz, miért vársz magas szintű kidolgozottságot?
Nem feltétlenül olcsóbb, viszont nagyon sok időt meg tud spórolni.
Szerintem pont hogy egyre inkább ez lesz a trend.
Az egyik kedvenc animémnek is idén jön új évada, annak is ilyen CGI-s kinézete lesz. Pedig mennyivel élvezhetőbb volt a 2013-as grafika.. És az újak egyre inkább ilyenek.
A youtube linkedet most nem tudom megnézni, viszont eszembe jutott, hogy nemrég láttam egy idei, űrhajós scifit, kicsit erőltetettnek hat számomdra a cgi-je, de nem vészes.
Viszont annak ellenére, hogy a középkori fantasy jellegű harcos animéket, témákat nem kedvelem, mégis kivételesen egész jónak tűnt számomra a Berserk mozi, az első két moziját láttam. Na, az erősen 3d CGI, de az élvezhető fajtából. Viszont az már van jónéhány éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!