Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak szerintem borzalmasak...

Csak szerintem borzalmasak azok a zenének szánt ostoba trágár altatódalok amiket a mai fiatalok hallgatnak?

Figyelt kérdés
Most nem írok neveket sem címeket, mindenki tudja melyekről beszélek. Röviden amikkel televan a felkapottak lista és pár nap alatt több száz ezer megtekintés megy rájuk. A mai fiatalok ízlése adott ennyire alá, vagy én nem haladtam a korral? Csak mert számomra ez összes ilyen "zene" olyan iszonyúan borzalmas hogy a föld felszínéről eltüntetném őket. Ezek a tuskó kitetolvált napszemüveges alakok ahogy másznak bele a kamerába és hadarják ezt a trágár / élet nagy igazsága szöveget közben a háttérben megy ez az altató jazz instrumentál.. Én komolyan nemtudom hogy ezeken mit lehet alapvetően szeretni, nálam a zene ezektől fény évnyire kezdődik.

2021. máj. 14. 19:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Igaz. Bár a régebbi trash zenék (90-es évektől kezdve) is ugyanilyen minőségűek voltak.

A különbség talán annyi, hogy most az internet miatt sokkal több van belőlük mint valaha, és mintha most komolyabban vennék, és jobban elhiszik, hogy jó zenét csinálnak. Ettől talán egy kicsit még irritálóbb és ellenszenvesebb ez a közeg.

2021. máj. 14. 19:27
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem hittem volna, hogy eljön ez az idő, te tökéletesen egyetértek. A tízes-húszas éveimben én is lázadoztam és azt próbáltam a szüleim generációjának bizonyítani, hogy az én kedvenceim is vannak olyan jók, mint az övéik. Amúgy fogalmam sincs, hogy miről beszélsz, mert csak másodpercekre szoktam a zenecsatornákra kapcsolni, aztán riadtan tovább is lépek. Emlékszem, milyen jót röhögtem anno a nagyapámon, aki a Music TV-re azt mondta, hogy ott mindig valami borzalmas csörömpölés megy. Most meg én kezdek hasonlókat mondani... :)
2021. máj. 14. 19:33
 3/15 anonim ***** válasza:
14%
Nem. Most jobb?
2021. máj. 14. 19:44
 4/15 A kérdező kommentje:
3# Értelmetlen hozzászólás, erre mit kellene felelenem?
2021. máj. 14. 20:28
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Megvan a véleményed, le is írtad. A fő kérdés, hogy "Csak szerintem...?" írtam, hogy "Nem. Most jobb?" Vagy ennél milyen tartalmasabb választ vártál? Ízlésről vitatkozni a legnagyobb hülyeség a világon. Felfogtuk, neked nem tetszik, van ilyen. Nekik meg a te zenei ízlésed nem tetszik. De ettől senki nem lesz több vagy kevesebb.
2021. máj. 14. 21:09
 6/15 A kérdező kommentje:

Első kettő hozzászóló százaléka 48%-on állt jelenleg, nem különös? Nah, megjöttek a rossz ízlésűek is. /kappa

Egyébként véleményt kértem ki, ezzel hogy beírod hogy igen most jobb? vagy nem most jobb? ez nem korrekt válasz a kérdésemre. Miért lenne nekem ettől jobb? Csak kíváncsi vagyok ki mit gondol erről úgy alapvetően

2021. máj. 14. 21:16
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Egy vélemény szót vagy bármi arra utaló mondatot vagy mondat részt nem írtál bele. Csak kiírtad magadból amit gondolsz.
2021. máj. 14. 21:35
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ízlésröl vitatkozni tényleg felesleges,de itt azért nem erröl van szó.A legtöbb műfajban találni igényes zenét illetve valami művészi hozzáállást,de a hallgatói igénytelenség és egy művészeti ág műanyag termelésére való lezüllesztése már jogos felháborodásra ad okot.

Nem akarom a szokásos sznov érveket előhozni,de félelmetes,hogy hova sűllyedt a zeneipar az elmúlt 30 évben.

2021. máj. 15. 05:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én mai fiatal vagyok, és én is falra mászok a zenének nevezett rapektől.

Az biztos, hogy a mai "zenészek" nem azért "zenélnek", mert magukat szeretnék szórakoztatni vele, hanem pénzt akarnak szerezni.

Amikor két óra alatt a semmiből születik egy új szám, akkor az eléggé szánalmas legtöbbször. Manapság eléggé ritka, hogy a tehetség miatt készülnek gyorsan a művek.

2021. máj. 16. 13:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó az unalmas közhelyzivatar, ha művészként erőt tudsz meríteni abból, hogy na még ez a fos is mekkorát megy, ha tolják. Ha mondjuk féltél feltölteni remekműveidet, mert azt gondoltad, nem elég jók. Viszont hallgatni meg felkapottakban látni tényleg sose fog életszerűnek tűnni.
2021. máj. 16. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!