Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak szerintem borzalmasak...

Csak szerintem borzalmasak azok a zenének szánt ostoba trágár altatódalok amiket a mai fiatalok hallgatnak?

Figyelt kérdés
Most nem írok neveket sem címeket, mindenki tudja melyekről beszélek. Röviden amikkel televan a felkapottak lista és pár nap alatt több száz ezer megtekintés megy rájuk. A mai fiatalok ízlése adott ennyire alá, vagy én nem haladtam a korral? Csak mert számomra ez összes ilyen "zene" olyan iszonyúan borzalmas hogy a föld felszínéről eltüntetném őket. Ezek a tuskó kitetolvált napszemüveges alakok ahogy másznak bele a kamerába és hadarják ezt a trágár / élet nagy igazsága szöveget közben a háttérben megy ez az altató jazz instrumentál.. Én komolyan nemtudom hogy ezeken mit lehet alapvetően szeretni, nálam a zene ezektől fény évnyire kezdődik.

2021. máj. 14. 19:17
1 2
 11/15 anonim válasza:
64%
3-as (5-ös) biztos ilyen lil g, ak26, bsw, t danny, missh féle szennyeket hallgat, és most fáj neki az igazság, hogy leszólják a "művész" kedvenceit.
2021. máj. 18. 08:13
 12/15 A kérdező kommentje:
11# Lehetséges, de az is lehet hogy csak simán ilyen kommentel reagált a kérdésemre
2021. máj. 18. 17:31
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

Actually minden evő vagyok zene téren és nem hiszem, hogy ízlés terén van "igazság".

Egyszerűen a kérdésből azt éreztem, hogy a Kérdező megerősítést vár a véleményére. Meg picit az is bennem van, ha egy #11 által említett zenészek fanjai ide jönnének válaszolni nem lenne értelme. Vagy végeláthatalan vita lenne vagy érvek nélkül egymás szidása.

Kb. A kérdés ugyan az a színt, mint a "Miért szeretik sokan a kéket?" Ízlés, elfogadjuk hogy valaki szereti a kéket valaki meg utálja. Felesleges ezen pörögni.

2021. máj. 18. 18:25
 14/15 SIDLER22 ***** válasza:
100%

Én jelenleg 20 éves vagyok és elég érdekes zenei ízlés történelmem van:

Még 2014-be kezdtem el az akkori slágerektől eltérő zenét hallgatni. Konkrétan NoCopyrightSounds-ot YouTube-on. Aztán szépen lassan az ezekhez hasonló zenékre álltam át. 16 évesen már csak Tobu-t meg Alex Skrindo-t meg ilyeneket hallgattam. Aztán olyan 19 évesen megtetszettek a régi Techno-k és a 2000-es évek olasz-német DJ-i. Robert Miles 1-2 zenéje, Gigi D'agostino, ItaloBrothers...

Aztán a 2005 körüli Hands Up-ok tetszenek mostanság meg az előbbiek. Tune Up!, Future Trance, Hardstyle és ilyenek...

Egyszóval mindig az ilyen ritmusos zenéket szerettem.

Mai legújabb szerzeményem talán kicsit különbözik, de engem valamiért a Modern Talking-ra emlékeztet kicsit :D

Moe Shop - Baby Pink [Instrumental]: [link]

Egyetlen zenei műfaj van amit mai napig utálok, de a baráti körömben és más helyeken is ezt kellett és kell hallgatnom már vagy 6-7 éve. Ez a repp...

2021. máj. 18. 20:13
 15/15 SIDLER22 ***** válasza:
100%

Bocsi elírtam!

Nem 20 vagyok, hanem 21 és nem Modern Talking-ra emlékeztet hanem Boney M-re. Az a hegedű benne nagyon Boney M-es :D

2021. máj. 18. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!