Csak szerintem borzalmasan rossz a Gurren Lagann?
Eddigi animés pájafutásomban ez messze a legrosszabb anime, amit végignéztem, pedig kb mindenki szereti. Fel nem tudom fogni, hogy képesek normális ízlésű emberek berakni ezt a szart a kedvenceik közé. Talán a nosztalgia miatt?
Jó az animáció és elismerem, hogy van benne néhány érdekes gondolat. Na de könyörgöm, a sorozat a 95%-át azzal tölti, hogy jön egy ellenség aki még erősebb mint az előző, de hőseink nem adják fel és győznek. Ennyi, pont. Semmit nem számítanak a körülmények, SEMMI taktika vagy stratégia nincs benne. Nem vagyok egy nagy battle shonenes, de bazzeg, mondjuk még a My Hero Academia csatái mögött is 1000x több tényleges elgondolás van.
Ez egy végtelenül unalmas és repetitív sztori amibe igen, bele dobáltak pár jó ötletet, de ez semmilyen szinten nem váltja meg azt a rednkívül látványos SEMMIT amivel amúgy az ideje nagyját kitölti.
Fú ez jól esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!