Csak szerintem borzalmasan rossz játék a PUBG?
A PUBG-ot mondjuk ne egy CoD-hoz hasonlítsd!
Nem ugyanaz a típus!
A játék műfaja(!) FPS/TPS. Azaz belső- vagy külső nézetű lövöldözős.
Azonban a legtöbb FPS/TPS játék action (CoD, BF, CS,stb.) ami az "általános", tactic (régi Delta Force, Hitman, Thief stb.) ami a harc köré épített ügyeskedést kéri, vagy killer (Quake) ami a tipikus kisméretű map-on DM vagy TDM általában multiplayer.
A Battle Royale egy (relatíve) új típus, ami azt jelenti amit leírtál.
Free for All, egy teljesen szabad területen, magad által "választott" területről indulva, minden nélkül, a lényeg pedig nem a többiek megölése, hanem a saját túlélésed.
Amennyiben elolvasod (bár az előítéletességből és gyors ilyen-olyannak elkönyvelésből ítélve nem tűnsz olyan típusnak) Takami Koushun regényét, akkor meg fogod érteni az egész típust, tekintve hogy az indította el.
#2. Nagyon jól mondja, de annak ellenére, hogy szerintem a műfajjal nincs baj, illetve a koncepció tetszik, a PUBG szerintem is rossz játék...
A műfajban ennek ellenére talán még így is a legjobb, de remélem ez hamarosan változik.
En azert szeretem a pubg-t, amiért te nem :D Hatalmas a szerencsefaktor leérkezéskor, ettől lesz izgalmas az early game, a mid-game ha nem harcolsz tenyleg unalmas, viszont end game-ben már rendesen taktikázni kell. Viszont rajtad múlik hogy játszol: lehet 15 killed ha vegigharcolod a mapot,mde leszedheted 1 killel a legutolsó játékost is bujkálva. Változatos taktikák vannak, amelyeket alkalmazhatsz minden helyzetre.
Persze vannak negatív oldalak is ahogy írtad... számtalanszor le akartam mar torolni a jatekot idegbol, de nem tudtam, mert annyira izgalmas tud lenni :D
Én új PUBG mobilos vagyok (3 napja játszom), de óriási élmény. Annyi előnyöm van, hogy egyből a családi klánban kezdtem, így a gyerekeim mondják, hogy mit csináljak és mit ne, fedeznek, ha kilőnek meggyógyítanak stb.
A játék számomra sokkal jobb élmény, mint a CoD (ezt PS-en játsszuk), és van akkora élmény, mint a CS:GO (amelyet asztali gépen játszom, de már kicsit unom). Egyelőre irányítani akarom megtanulni, ehhez nagy segítség, hogy át lehet húzgálni a controllokat a felületen máshová (iPaden játszom 4 ujjal). Még jobb lenne, ha engedélyeznék a DualShock controllert, de így ujjakkal se rossz.
Az egyetlen igazi kritikám, hogy nagyon rossz a szemem erre a kicsi (11”) képernyőre, alig veszem észre az ellenségeket. De ez a való életben is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!