Mikor folytatódik a One Punch Man anime?
Pedig hazudik. Ha most nyáron folytatódna, akkor már tudnánk róla valamit, de semmit nem tudunk.
Vagyis minimum 1 évet kell várni a legjobb esetben is. Szerintem egyébként többet is, de ez mellékes.
"Amugy ott a google írd be One Punch Man season 3 release date, mindenhol nyarat irnak."
Tényleg, hogy te milyen okos vagy: "The earliest One Punch Man season 3 release date is October 2022, but season 3 of One Punch Man will likely come out in early 2023."
Szóval, az október az melyik bolygón nyár?
De még ha ilyen ostoba is vagy, akkor is elég lett volna a MyAnimeList-et megnyitni a nyári animéknél és látszik, hogy nincs ott:
"Kedves 3as ha már okoskodsz talán utána is nézhetnél a dolgoknak"
Azért mert te egyrészt egyetlen linket néztél meg és meg se bizonyosodtál róla, hogy hiteles az info, nem én vagyok a hülye.
Másrészt, ha nulla infod van a release date-ről, akkor is lehet tudni, hogy HA NINCS BEJELENTVE, akkor minimum félév, de inkább 1 évet kell várni a legkorábbi release-re is.
Ez nem atomfizika. Baromira lehet tudni,h ogy mikor van már stáb, aki tud ezen dolgozni, már rég el lenne döntve, hogy kik animálják, ki mit csinál, ha nyáron jönne.
Látom az olvasás nem az erősséged.
Első link:
"Countdown to 1st July 2022 at 12:00AM Unconfirmed"
Még ha rá is viszed az egeret kiírja, hogy nincs bejelentve dátum a S3-hez.
Második link:
Elég értelmetlen, amit ír, mivel először elmondja, hogy nyár közepére várják, mivel a gap period így jönne ki a season-ök közt, majd utána egy új bekezdésben leírja, hogy "ja amúgy covid volt és csúszott minden".
A logika alapján ebből pont az következne, ha így fogalmaz, hogy a nyári időpont is csúszik.
Harmadik link:
Ez pont engem támaszt alá. ÉN ezt írtam: "akkor minimum félév"
A cikk tavaly decemberi és onnan számítva teszi nyárra, az 6 hónap.
Nyilván ha régebbi cikket hozol, akkor még korábbi időpontot tippelnek.
Ezek a tippek, amíg nincsenek bejelentve addig tippek maradnak és addig tolják, amíg nem jön a bejelentés. Az okos gyerekek, mint te meg bekajálják.
Itt egy bizonyíték:
Ez a cikk pont kitér rá, hogy először ez volt a tipp:
"It was expected to be released in Fall 2021"
Majd amikor nem jött be, akkor lett ez:
"It has been going around on the internet that One-Punch Man Season 3 is expected to premiere in summer 2022."
Mégegyszer, látszik, hogy nem értesz hozzá, ne erőlködj. Ha nyáron jönne már be lenne jelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!