Mit csináljak ha kitaláltam egy saját sztorit mangához, de nem igazán tudok rajzolni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy elősször megrajzolom a karaktereket "concept art" formában, arra ráfókuszálok nagyon, hogy jól nézzenek ki, aztán elkezdem megrajzolgatni valami nagyon béna rajzstílusban magát a mangát és felrakom valami ilyennel foglalkozó oldalra, hátha valakinek megtetszik a sztori és felveszi velem a kapcsolatot... De nem tudom. Az a baj fejben olyan jól néz ki, ahogy elképzelem, de elkezdem rajzolni és áhh!2022. márc. 7. 02:34
21/25 anonim válasza:
kérdező az antihős már az 1950-es években meg jelent kb batman és zorro személyében! zorro ugye sokkal előbb volt (nem one piece hanem a spanyol maszkos akiről batmant is mintázták egyébként!)
lényegtelen hogy mit találtál ki mert nem ez a mérvadó! hanem az hogy hogyan adod elő milyen stílussal stb... mondom írd le akár ide is a bevezetőt...
manga meg akkor lesz belőle ha te rajzolod meg aztán feltöltöd...
22/25 anonim válasza:
Írd meg novellában és csapj hozzá két egy illusztrációt borítóképnek!
23/25 anonim válasza:
Ha nem tudod megrajzolni de egyedi és alig találni olyasfajtát akkor szerintem elég ha leírod a forgató könyvét, mi történne akár. Nem kéne rajzolni. Vagy egy barátod aki nagyon jól tud rajzolni kérd meg vele hogy segítsen.
24/25 Thunderfairy válasza:
Esetleg pár év alatt megtanulhatnál úgy rajzolni hogy meg tud csinálni a mangád.
25/25 anonim válasza:
24 nem kell hozzá pár évek elég őszintén fél év viszont akkor minden nap gyakorolni! sőt már 3 hónap után is meg lehet tanulni concept artokat csinálni csak napi szinten kell gyakorolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!