Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit csináljak ha kitaláltam...

Mit csináljak ha kitaláltam egy saját sztorit mangához, de nem igazán tudok rajzolni?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy elősször megrajzolom a karaktereket "concept art" formában, arra ráfókuszálok nagyon, hogy jól nézzenek ki, aztán elkezdem megrajzolgatni valami nagyon béna rajzstílusban magát a mangát és felrakom valami ilyennel foglalkozó oldalra, hátha valakinek megtetszik a sztori és felveszi velem a kapcsolatot... De nem tudom. Az a baj fejben olyan jól néz ki, ahogy elképzelem, de elkezdem rajzolni és áhh!

2022. márc. 7. 02:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
64%
7 hát azért aot berserk meg vinland saga-val eléggé nehéz fel venni a versenyt... :"D nem tom te hol élsz de én a valóságban ezek a művek pedig dollár milliós profitot termeltek és média vezetők....
2022. márc. 7. 13:22
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

9 olvasd el figyelmesen!

" hátha valakinek megtetszik a sztori és felveszi velem a kapcsolatot" első vagyok és nem hiszem hogy ez hobbi írás! ahogy az aot főleg a berserk vinland saga sem az...

2022. márc. 7. 13:24
 13/25 anonim ***** válasza:

ja a royalti pedig pl amazon vagy maga a wattpad-on is

és van sok más oldal de mindegyikben szerződéseket kell aláírni ja és angolul vannak ezek a szerződések... :/ nem ártana egy ügyvéddel megnézettetni aki tud angolul (5-10ezer ft max 15) és az amazonos asszem mindenképpen vállalkozás kell

2022. márc. 7. 13:31
 14/25 anonim ***** válasza:
mondom jobban jársz ha követőket szerzel és simán megadsz bankszámlaszámot! (számlaszámot nem pedig a kártyán lévő számokat!!!)
2022. márc. 7. 13:32
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a történetéről beszéltem, nem pedig a profitról, amit termeltek. Hidd el, vannak olyan művek, amiket a közvélemény felkapott, ám nem lettek maradandóak (természetesen nem mondom, hogy az általad említettek nem azok, a Berserk egy igazi remekmű még szerintem is). De ha valaki egy teljesen más történetet vázol fel, más élethelyzetekkel, akkor ha nagyon akarja, nem lehetetlen legalább ugyan olyan jó művet alkotni, mint az általad említettek. Bár nehéz, én ezt soha nem mondtam, hogy nem
2022. márc. 7. 13:32
 16/25 anonim ***** válasza:

Vedd fel a kapcsolatot egy kissebb stúdióval és probáld meg "pitch"-elni nekik a projekted.

[link]

2022. márc. 7. 14:22
 17/25 A kérdező kommentje:

#15 Hasonló kategória, emberek az emberek ellen, de mégsem. Az AOT sokmindent megvalósított már, amit én kitaláltam már azelőtt, hogy olvastam volna a mangát(Pl. az anti-hős cucc, mondjuk az pont nem egy AOT original, hisz ott van Lelouch, az más kérdés, hogy Lelouch-ot is csak az AOT miatt ismerem.)

Amúgy nem az eladhatóságra megyek, szimplán tetszik nekem a sztorim és tök jó lenne min. manga formájában megvalósítani, persze ha anime is készülne belőle az mégjobb lenne.

Köszönöm a válaszokat egyébként.

2022. márc. 7. 16:44
 18/25 A kérdező kommentje:
Ja azt hozzá tenném, hogy az AOT miatt sok ötletemet el kellett vetnem, de azért szeretnék hű maradni magamhoz, a sztorihoz és az alapot nem megváltoztatni, nem akarok csak azért teszem azt hárem animét csinálni belőle, mert hogy "Jajj, nincs olyan jó, mint az AOT".
2022. márc. 7. 16:55
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez nagyon cringe
2022. márc. 7. 18:43
 20/25 A kérdező kommentje:
#19 Na máris egy retardált, aki nem tud szöveget értelmezni! :)
2022. márc. 7. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!